28-03-2018 • Stiri • 875 vizualizari


Tuturor ne plac cadourile! Asta e sigur. Iar nouă columbofililor ne plac în mod special cadourile constând în porumbei, nu-i așa? Și cu atât mai mult, atunci cand cadoul provine de la un crescător faimos, el este și mai apreciat. Acesta este motivul pentru care noi, echipa Columbovet, ne-am gândit la clienții noștri și la pasiunea lor pentru porumbei de valoare. Așa a apărut Tombola Rohnfried!

De acum achiziția celor mai cunoscute și apreciate produse pentru porumbei îți va oferi șansa câștigării unui minunat cadou constând într-un porumbel de la columbofili de TOP! Începând cu luna aprilie și până în luna septembrie, vom avea lunar o extragere cu câte un porumbel premiu.

În luna aprilie, porumbelul care este premiul lunii, provine de la Copilul minune al Germaniei – Denis Faber, care împreună cu tatăl său deține o familie de excepție pentru cursele de 100 – 700 km.

Tot ceea ce trebuie să faci pentru a intra în cursa pentru acest cadou este să achiziționezi de la noi, sau de la distribuitorii noștri (http://www.columbovet.ro/distribuitori.html#info) produse Rohnfried în valoare de 200 de lei și să completezi talonul pe care îl găsești la distribuitori.

Premiul va fi extras în data de 10 a lunii următoare, iar porumbeii vor fi aduși în țară în luna octombrie și trimiși câștigătorilor. Bineînțeles că ne poți suna direct pentru detalii sau comenzi la nr. 0753.470.641

Mult succes!

www.columbovet.ro