09-02-2013 • Voiajori de TOP 10 • 7,723 vizualizari

“Generalul Verschelde” = 443956-07 19174 km clasati
Locul 3 National FCPR 2011 – Categoria General Palmares 2009-2011
generalul-v
Numele meu este Constantin Necula, sunt din orasul Baicoi, judetul Prahova si din 2008 concurez in tandemul Olteanu+Necula in cadrul FCPR, filiala Prahova. Vreau sa va prezint mai jos vedeta crescatoriei: un porumbel extraordinar atat ca origini cat si ca rezultate.

Acest porumbel a participat la 5 expozitii nationale in cadrul FCPR. De asemenea, a participat la 75 de concursuri clasand 60, dintre acestea 10 fiind Fonduri, clasand din ele 7. Ca mentiune, in cei 5 ani de activitate nu “a somat” la nici un concurs saptamanal. Toata cariera a fost jucat numai la vaduvie.

Este reprodus din :
1.Tatal = 006452-05 direct de la dl. Cosmin Olteanu, nepot din celebrul 99-4528660 ” Zoon Adonis ” Marc Verschelde (care este tatal, bunic si strabunic a multi campioni natioanali la Dl. Cosmin Olteanu, precum si la alti crescatori din judet).
2. Mama = 078388-05 = fiica din 2 originali Krouwell Pollmann si Jos de Klak.

REZULTATE OBTINUTE IN CADRUL FILIALEI PRAHOVA

– Loc 12 General Maturi 2009
– Loc 11 General Palmares Maturi 2008-2009
– Loc 5 General Palmares Maturi 2009-2010
– Loc 10 General Palmares Maturi 2010-2011
– Loc 7 Rekord 2011
– Loc 4 Demifond Palmares 2009-2011
– Loc 3 General Palmares Maturi 2009-2011
– Loc 10 General palmares Maturi 2010-2011
– Loc 4 Rekord 2012 cu 19174 km clasati
– Loc 6 General Palmares 2010-2012

REZULTATE OBTINUTE LA NIVEL NATIONAL IN CADRUL FCPR

– Loc 31 Expo.Nat. Brasov 2009
– Categoria General Palmares 2008-2009

– Loc 7 Expo. Nat. Piatra-Neamt 2010
– Categoria General Palmares 2009-2010
– in campionat national locul 23

– Loc 2 Expo. Nat. Craiova 2011 – Categoria General Palmares 2009-2011
– in campionat national locul 3
– in campionat national locul 18- Categ. Rekord
– in camp. nat. locul 16- Categ. Demifond Palmares 09-11

– Loc 6 Expo. Nat. Tg. Mures 2012 – Categoria Rekord
– in camp. nat. locul 11

CELE MAI BUNE ETAPE:

– Loc 1 Ludasto 2008 – 440 km – 770 P.
– Loc 4 Tarcea 2008 – 391 km – 785 P.
– Loc 3 Ludasto 2009 – 440 km – 409 P.
– Loc 1 Marca 2010 – 355 km – 283 P.
– Loc 3 Marca 2010 – 355 km – 284 P.
– Loc 4 Marca 2010 – 355 km – 301 P.
– Loc 7 Suplacu 2011 – 358 km – 2052 P.
– Loc 110 Presov 2011 – 562 km – 7018 P.
– Loc 144 Presov 2011 – 562 km – 4367 P.
– Loc 86 Suplacu 2011 – 358 km – 6230 P.
– Loc 2 Tasnad 2012 – 369 km – 7825 P.
– Loc 62 Tasnad 2012 – 369 km – 3891 P.
– Loc 310 Bogata 2012 – 232 km – 12802 P.
– Loc 69 Urziceni 2012 – 400 km – 5485 P.

generalul-v2

POVESTEA PORUMBELULUI:

In anul 2007, dupa ce a participat la cele 3 antrenamente cu puii, cu Filiala din care fac parte, cu o zi inainte de primul concurs am plecat cu sperante pentru viitoarele concursuri la domnul Bilan Florin, pentru ciparea celor 30 de pui pe care ii posedam in acel moment. Dupa cipare am introdus cele doua custi in portbagajul masinii si am mai zabovit circa o ora si jumatate cu domnul presedinte la taclale columbofile, afara fiind peste 40 de grade. Cand am ajuns acasa si am deschis portbagajul am fost socat de ce patisem, mai mult de jumatate din pui erau morti, din cauza lipsei de oxigen. Printre supravietuitori a fost si 443956-07. Mentionez ca in acea toamna a ramas acasa nefiind in totalitate refacut dupa incidentul de mai sus.

Din anul 2008 si pana in prezent “Generalul Verschelde” a demonstrat o vointa de fier si un caracter foarte puternic, sosind in caminul lui atat pe canicula, cat si pe timp de ploaie sau vant, supravietuind tuturor zborurilor catastrofale la care participa. Mentionez ca porumbelul descris s-a dovedit si un tata pe masura, reproducand pe 514811-08, care a zburat 16 Fonduri clasand 13 si clasand peste 12.000 km.

Necula Constantin
0762 223 486