04-04-2017 • Stiri • 1,411 vizualizari


Surpriza noastra pentru columbofilii din toata tara in anul 2017 este ca in fiecare luna vom avea cel putin un produs la promotie extraordinara, promotie in care el va avea pret redus pe site, in limita stocului disponibil. Luna Aprilie revine produselor Naturamine si Naturaline, doua din cele mai cautate suplimente pentru porumbei, la nivel mondial. Produsele sunt originale din Belgia, asa cum v-am obisnuit, si contin combinatii benefice de plante care cresc imunitatea porumbeilor pe tot parcursul anului si care le asigura tot necesarul de oligoelemente!

Naturaline este un extract concentrat format din 15 varietati selectionate de plante si ierburi. El contine de asemenea si elemente care maresc rezistenta generala a porumbelului, cum ar fi valoroasa Echinaceea. Mai multe detalii despre Naturaline, aici: http://naturalgranen.ro/primavara-asta-se-poarta-imunitatea-la-cote-maxime-cu-naturaline/.

Iar produsul poate fi comandat aici: http://naturalgranen.ro/produs/naturaline/
Naturaline pastreaza valoarea PH-ului la un nivel optim. Astfel, aciditatea din organismul porumbeilor nu este niciodata crescuta si organele functioneaza armonios. In plus, PH-ul scazut impiedica Tricomonoza, dar si alte boli, sa se dezvolte. Plantele si ierburile componente ale Naturaline au fost atent selectionate pentru efectul lor benefic asupra respiratiei, digestiei si tractului urinar. 
Din acest motiv, porumbeii care primesc cu regularitate Naturaline in apa de baut prezinta pielea roz, care indica ca sangele lor este pur si lipsit de toxine.

Penajul lor devine lucios si fin. Mai mult, pigmentarea si stralucirea ochiului sunt amplificate. Naturamine este un tonic ce se bazeaza pe minerale, oligoelemente si aminoacizi importanti. Naturamine este asimilat foarte usor de catre organismul porumbelului. Mai multe detalii despre ce contine, la ce este benefic si cum se administreaza Naturamine, aici http://naturalgranen.ro/naturamine-tot-necesarul-de-oligoelemente-pentru-porumbei/

Iar produsul poate fi comandat aici: http://naturalgranen.ro/produs/naturamine/

Folosirea regulata a produsului Naturamine garanteaza un sezon de reproductie plin de succes, pui sanatosi, porumbei in conditie de top si o naparlire perfecta.
 Mineralele si oligoelementele in forma lichida din Naturamine sunt foarte bine tolerate si absorbite in comparatie cu substantele solide care sunt absorbite doar intr-un procentaj mic, rezultand intr-un efect pozitiv scazut.
 Adaugand aminoacizi importanti ca lizina care e important pentru procesul cresterii porumbeilor si colina pentru imbunatatirea functionarii ficatului si prin compozitia sa specifica, Naturamine este un tonic foarte eficient pentru conditia fizica cat si pentru starea generala a porumbelului.

-imbunatateste conditia fizica

-imbunatateste cresterea

-imbunatateste functionarea ficatului

-stimuleaza formarea de hemoglobina a celulelor rosii

-garanteaza un penaj matasos

Va asteptam la noi pe site sa va bucurati de super-oferta din Aprilie, dar si sa aflati totul despre Natural si Naturamine, produsele noastre promotionale de primavara.