08-11-2017 • Stiri • 886 vizualizari

Caramida rosie

Caramida rosie este recunoscuta in alimentatia porumbeilor datorita abundentei de minerale si oligoelemente ce sunt continute in aceasta. Natural Redstone e facut din lut incalzit la temperaturi mari (peste 1000°C) intr-un cuptor special, inainte de a fi macinat. 
Piatra rosie este de asemenea unul din ingredientele lui Natural Grit care mai contine si scoici, silex si piatra rosie. 
Natural Redstone e bogat in minerale si oligoelemente si porumbeii iubesc sa ciuguleasca din el. 
Inainte si dupa ce femelele depun oua acestea sunt innebunite dupa el.
 Natural Redstone e un produs 100% natural si nu contine nicio substanta care sa creasca apetitul in vreun fel.

Daca doriti sa beneficiati de proprietatile caramizii rosii odata cu semintele care fac parte din alimentatia zilnica, Natural Granen recomanda mixul Finesse mix.

Finesse Mineral Mix este un amestec de hrana mineral pentru porumbei care oferta o paleta “totala” de minerale intr-un singur produs. Acest uunic mix de minerale contine un numar mare de ingredient diferite, toate de origine naturala, cu adaos de seminte mici, carbune, ou, vitamineral si oregano. Carbunele purificat imbunatateste digestia si absoarbe substantele nedorite din intestine, daca exista.

Compozitia Finesse Mix: caramida rosie, scoica, pietricele de digestive, carbonat de calciu, fosfat calcic, clorura de sodiu, bicarbonat de sodiu, zeolite, corali, ulei vegetal, seminte pentru canari, ovaz decorticat, rapita neagra, carbune, produse din industria de panificatie si patiserie, parti de ou uscat, concentrate de proteina din soia, zaharoza, glucoza, maltoza, fructoza si oregano.

Caramida Rosie Redstone poate fi achizitionata de la noi de pe site in varianta de 3 sau de 25 kg, astfel:
https://naturalgranen.ro/produs/caramida-rosie-redstone-3-kg-cod-20000069/
https://naturalgranen.ro/produs/caramida-rosie-redstone-25-kg-cod-20001062/

Cum se livreaza sacii de Caramida Rosie?
Pretul livrarii prin curier partener al comenzilor de produse variaza intre 10 si 50 lei (depinde de greutatea si volumetria comenzii).
Pretul transportului prin curier partener (nu se livreaza la adresa si la punctul si ora de intalnire cu soferul) este de 7 RON per sac.
Pentru comenzile care presupun si saci si produse, costurile se calculeaza separat si nu se exclud unul pe celalalt.

Vitamineral

Despre Vitamineral am scris deja un articol aici, pentru cei care doresc sa afle cat mai multe despre acest produs necesar porumbeilor din orice crescatorie. Vitamineral contine toate mineralele necesare unei diete echilibrate, fiind un boost pe care il poti face zilnic metabolismului porumbeilor tai. 
Pe langa toate mineralele esentiale, Vitamineral mai contine vitaminele A, D si E, care sunt foarte importante in absorbtia tuturor mineralelor mentionate. De asemenea, toate aceste vitamine au o influenta pozitiva in cresterea puilor si a fertilitatii. 
Important de mentionat este faptul ca Vitamineral este un produs de care porumbeii au nevoie tot anul.

Vitamineral se gaseste in pachete de 600 grame sau 2.5kg, aici:
https://naturalgranen.ro/produs/vitamineral-2-5-kg-cod-20001050/
https://naturalgranen.ro/produs/vitamineral/

Pentru alte detalii, informatii si intrebari, va stam la dispozitie online pe site, email, telefon sau Facebook:
www.naturalgranen.ro
natural.granen.ro@gmail.com
0727 403 618 / 0786 892 815
www.facebook.com/naturalantwerp