www.porumbei.ro a implinit 5 ani.

Iata 2 versiuni mai vechi ale site-ului:

Probabil multi nu le mai stiu, erau foarte putini columbofili pe net atunci.

Le multumesc tuturor vizitatorilor acestui site si in special celor ce contribuie cu comentarii utile la articole. Sunt columbofili care au castigat respectul tuturor prin mesajele lor cuprinzatoare, atent concepute, utile si civilizate.

Le multumesc celor ce sustin acest proiect achizitionand publicitate pe site.

Multumesc companiei Rack.ro care asigura gazduirea acestui site, neintrerupt inca din prima zi.

In copilarie ma chinuiam mult cu porumbeii, neavand surse de informare si mai rau, de multe ori aveam impresia ca sunt printre foarte putinii “nebuni” care au pasiunea asta. Nu numai ca era o pasiune considerata ciudata, o pierdere de vreme…dar mai era si al naibii de intensa. Cand scapam de la scoala, mergeam direct la porumbei, aruncam ghiozdanul cat colo si ma repezeam la cusca sa-mi inalt gutanii. Iata ca peste ani si ani, am descoperit internetul si prin intermediul acestui site am avut sansa sa intalnesc mii de alti “nebuni”, marea familie a columbofililor.

In 2008, pana acum au fost pe site:
– 165.277 vizitatori
– 4.475.833 pagini vizualizate
– 776.799 de vizite din 116 tari, din care: 714,169 Romania, 15,528 Spania, 11,269 Italia, 5,211 Germania, 5,176 Franta, 4,925 SUA, 2,626 UK
– 2,555 vizite pe zi in medie

Probabil ati remarcat ca in timp, am preferat sa axez site-ul pe porumbei, si mai putin pe aspecte organizatorice, federatii, clasamente, etc. Sper sa continuam in acest ritm si sa dezvoltam aceasta enciclopedie columbofila, dedicata porumbelului.

Imi cer scuze pentru toate emailurile la care nu am raspuns sau topicurile pe care nu le-am publicat pe site. Este un proiect de timp liber si nu pot intotdeauna sa ma ocup de el asa cum trebuie.

Sa nu uitam ca suntem niste norocosi deoarece ne putem bucura de niste lucruri atat de “marunte” cum sunt vazute de catre altii.

“We act as though comfort and luxury were the chief requirements in life, when all we need to make us really happy is something to be enthusiastic about.” – Charles Kinsley