In urma mai multor solicitari din partea crescatorilor tineri de rase de zbor si/sau joc de a se face reducere la cuantumul cotizatiei pentru elevi, conducerea ACPJG-RO decide: Orice crescator de porumbei de agrement care nu a implinit varsta de 18 ani si care doreste sa-si zboare porumbeii intr-un club profesionist si dupa regulamente adaptate fiecarei rase sau varietati, poate trimite o cerere de aderare pe adresa de mail a asociatiei. CUANTUMUL COTIZATIEI ESTE DE 0,00 LEI PE ANUL 2013 PENTRU ACEASTA CATEGORIE DE VARSTA. Singura conditie care se pune este sa participe la concursurile organizate in anul in curs.

Consideram ca prin aceasta facilitate pentru tineri, sportul columbofil va avea de castigat avand in vedere ca posibilitatile financiare ale tinerilor columbofili sunt, de cele mai multe ori, limitate, chiar si o cotizatie modica fiind greu de suportat de catre acestia. Pentru toate informatiile necesare va rugam sa studiati rubricile site-ului oficial al asociatiei:
http://asociatiacrescatorilordeporumbeijucatoridegalati-romania.ro/

In speranta aderarii a cat mai multor tineri, dorim succes tuturor columbofililor care zboara porumbei in competitii si multumim in mod deosebit site-ului http://www.porumbei.ro/ pentru gazduirea acestui anunt care promoveaza sportul columbofil cu porumbei de agrement.

Conducerea ACPJG-RO