Avibird – rapitorul artificial


Mai nou exista si uliu artificial folosit pentru alungarea pasarilor de pe culturi sau din alte locuri unde deranjeaza. Probabil unii columbofili l-ar folosi pe post de antrenor.

Categories Diverse

8 comentarii la “Avibird – rapitorul artificial”

  1. Faină jucarie! Mi.ar prinde bine una din asta in gradina, cand ataca graurii strugurii.

  2. Rahat…am incercat cu un mavic air sa,,antrenez porumbeii unui prieten care stateau pe sarme de inalta tensiune.
    NICIODATA, DAR NICIODATA o drona care merge cu pana la 80km/h nu va putea sa ajunga un porumbel….iar la viteze peste…camera dronei va fi complet nefolositoare.Poate ar merge pana in 90km/h.Deci ??????Nu va luati dupa toti cretinii care vor doar sa vanda…

  3. :)) ioi.. oare ce viteza poate atinge? Ca antrenor pentru porumbei, îl pot folosi doar cei in zona cărora nu sunt “mașini” naturale de antrenament. Altfel, cred ca invenția asta ar fi “pusă la pământ” relativ rapid de către un pradator. Din ce stiu eu, sunt teritoriali, si nu de puține ori mi-a fost dat să văd cum se “lupta” în aer. Deci ar trebui luat în considerare aspectul asta pentru cei care au vreun gand. În plus, eu raman de părere că ulii vii sunt cei mai buni. Își fac treaba, ca antrenori.

  4. Tinand cont ca bateria unei drone de la Dji…restul marcilor nu ma intereseaza….tine max 25min…degeaba atinge viteze.In plus cu cat,,fataiesti,, mai mult drona, bateria se descarca vazand cu ochii, deci daca mai zboara vbroe 18-19 min.Si atunci, care i scopul???In plus un porumbel ,,adevarat,, zboara de placer, macar 30,40min(cand nu are pui), dar si atunci….

  5. Dronele la voiajori ,pt antrenament ,nu cred ca sunt bune,pt ca se invart ca.n palnie.n jurul dronei (poate gresesc) Am avut lansari de porumbei albi la nunti si se invarteau in jurul dronei ca prostii.Mai degraba sunt bune sa sperie porumbeii dc se aseaza pe undeva cum zice si “lupulroz”. In schimb dc are careva niste zburatori de inaltime si sunt putori ,nu urca,drona.i buna,ca.i impinge.n sus.

  6. Eu sunt de parere ca rapitorul asta fals nu face altceva decat sa dauneze. Adica, viitorii pui se vor invata cu el, iar in timp nu vor sti sa faca diferenta intre asta fals, care nu ii “rapeste” la propriu, si cel real, care ii rapeste, la propriu.

  7. Fisher, com. 5, daca zburatorii de durata si altitudine nu au placerea zborului, nu ii va face nicio drona sa se ridice acolo unde le este locul. ;)

  8. Corbule,vecinul meu are berzati de Budapesta si nu vor sa se inalte nici de al naibii. Zboara 2-3-4ore in joasa inaltime,rar urca.n “fluture” ,de parca li frica de inaltime.Cand am scris com. la el ma gandeam:))Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *