Expozitia de pasari de rasa de la Muzeul de Natura Grigore Antipa

Trimise de Bogdan

Trimise de Neagu Mihai

Categories Stiri

26 comentarii la “Expozitia de pasari de rasa de la Muzeul de Natura Grigore Antipa”

 1. Bravos! Poze de super calitate.
  Era vreun copil pe acolo care a zis ca vrea porumbei?
  Aveau la vanzare ceva brosurele despre cum se cresc porumbeii si ce stiu sa faca?

 2. da , aveau pliante de la o anumita firma de medicamente & carti de profil. in decurs de o jumatate de ora , cat am stat sa pozez porumbeii au venit doua grupuri de copii de gradinitza insotiti de doamnele educatoare…un lucru bun. 4 lei intrarea. mult mai aranjata expozitia fata de anii precedenti.

  acum m-am intors de la expo-targoviste……..teribil….mai multa lume ca acolo nu am vazut niciunde ….mai ceva ca la un meci de fotbal important….m-am enervat din pricina organizarii precare si nu am mai poza nici un porumbel. sorry!

 3. Brosurele nu erau insa era crescatorul care dadea relatii daca doreai sa stii cate ceva despre vreo rasa anume.
  Ce nu mi-a placut absolut deloc a fost cusca foarte mica (ma refer la inaltime) in care erau gusatii, faptul ca intr-o alta cusca erau “claie peste gramada” jucatorii bimotati iar un porumbel (cred ca un tipler – sper ca am scris bine) avea o viroza extrem de urata (eu l-as fi luat si bagat pe medicamentatie daca eram proprietarul, chiar nu avea ce cauta intr-o expozitie).
  In rest, cateva rase frumoase, porumbei de vanzare, sala destul de mare si luminoasa (incepuse insa sa se simta slaba aerisire).
  Mi-a placut in linii mari si m-as mai duce (am vazut gaini, porumbei, iepuri, fazani, pauni si rate ornamentale plus cativa papagali agapornis si 2 perusi nimfa).

  P.S. – am si eu poze si daca credeti ca se pot publica pe acest topic le trimit cu placere (am facut la tot ce era acolo dar trimit pe cele cu porumbei, am incercat sa surprind toate rasele prezente) insa la unele calitatea e’ mai slaba.

 4. Merg si alte poze, selecteaza-le te rog pe cele de calitate. Multumesc

 5. da raspunetii si la om ca va intreaba de 2 ori si nici nu il bagati inseam. nu stiu nici eu ce rasa e c aaltfel ii zicem eu

 6. ms ca mai bagat in seama
  ca astealalti is pre ocupati credca

 7. ca sa imi zica si mie daca stiu ce rasa e porumbelul ala

 8. este o incercare de a prezenta rase de porumbei unui Bucuresti desi capitala romanie in care nu prea se fac expozitii de porumbei in afara celor cu voiajori speram ca in anul 2009 sa facem cu adevarat o expozitie de porumbei cu rasele de porumbei romanesti

 9. pentru Cineva porumbelul este din rasa ROMAN crescator Stelian Ion asociatia Pajura

 10. nu toti porumbei sunt de rasa romana mai sunt si cateva spanioli daca nu ma insel de ex gusatul

 11. ffff frumosi ce rasa este primu trimis de Bogdan sunt incepator si nu prea stiu rasele si mi-a fost foarte drag primu acela alb cu negru as vrea sa stiu ce rasa e :) ?







Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *