În 2018 Romania sărbătorește 100 de ani de la Marea Unire. Poate nu știți, dar, Declarația de Independență a fost scrisă la Oradea, și a fost primul pas spre marea unire a României. Federația Națională Columbofilă, vă invită așadar la Oradea, pentru a sărbători împreună 100 de ani ai României, alături de favoriții noștri – PORUMBEII CAMPIONI AI ROMÂNIEI!!!

În 20 – 21 ianuarie la Oradea vor fi expuși cei mai buni porumbei ai României, în luxoasa sală de expoziție Oradea Trade Center.

Totodată împreună cu expoziția, va funcționa și un targ columbofil cu standuri cu suplimente pentru porumbei dar și cu porumbei de vânzare. 3 seminarii interesante vor fi organizate cu această ocazie. Denis Faber, Horvath Karoly și Gino Clique, maeștri ai zborurilor în Belgia, Germania și Ungaria ne vor dezvălui secretele lor. Seminariile vor fi transmise live, dar și imagini din sala de expoziție, interviuri la minut și alte surprize.

Gala Campionilor se va desfășura la restaurantul Ambasador Oradea, fiind moderată de nimeni alta decât de celebra Andreea Marin. Va fi o seară plină de surprize, în care cei mai buni columbofili ai României vor primi merituoasele trofee. Între aceștia, fericiții proprietari ai porumbeilor din lotul Olimpic vor primi și ei trofee. După primul an de competiție Gold, fericiții cîștigători ai Clubului Gold vor fi premiați cu sume uriașe!

Așadar haideți să sărbătorim împreună 100 de ani de Romania la evenimentul anual columbofil – EXPOZIȚIA NAȚIONALĂ COLUMBOFILĂ A ROMÂNIEI!

http://www.federatianationalacolumbofila.ro/expo/2017/