Expozitia s-a desfasurat in perioada 13-15 decembrie 2019 in complexul Romexpo Bucuresti, pe intreaga intindere a pavilionului C, avand in componenta sa 4 sali. In cadrul expozitiei s-au putut vizualiza porumbei voiajori sport, campioni sau in top 10 din cadrul ACP Bucuresti si zona Munteniei, sub proteguirea F.N.C.P.R. (Federatia Nationala a Crescatorilor de Porumbei din Romania), porumbei de agrement-ornament, rase romanesti si internationale, cavia (iepuri, rozatoare), pasari de curte, rase romanesti si internationale, sub diriguirea F.N.C.P.P.A.M.R. (Federatia Nationala a Crescatorilor de Porumbei, Pasari si Animale Mici din Romania).

In clipul de mai jos am cuprins toate rasele romanesti de porumbei de ornament-agrement omologate sau in curs de omologare si o infima parte din rasele internationale de porumbei de agrement si rasele de gaini expuse cu aceasta ocazie.

Pe langa cele prezentate, in cadrul expozitiei s-au mai regasit: porumbei voiajori sport oferiti spre vanzare, produse columbofile, produse pentru cresterea si intretinerea gainilor si a iepurilor, papagali, prepelite, canari, pauni.

Putem afirma cu tarie ca Romania detine un fond genetic la standarde internationale, fiind, probabil, cea mai mare expozitie de porumbei voiajori sport, agrement-ornament, pasari de curte si cavia din sud-est-ul Europei din anul 2019.

Link Youtube.

By Pigeons Luxury – Famous Pigeons YouTube