Formarea unui embrion de porumbel

embrion-ou-porumbel

Fotografie trimisa de Stefan

Categories Stiri

22 comentarii la “Formarea unui embrion de porumbel”

 1. da dar mai este mult pina il vezi in zbor si parca sa ai un ghinion cind iasa prima data pe casa sa dea si uliul in el ?

 2. exceptionala imaginea si cand te gandesti ca din asa ceva iese un poumbel nuti vine a crede minuni dumnezeesti va salut

 3. De uliu nu scapa nici aia maturi, dar unul mic.
  am avut pui ,pe care l-au lasat “parintii”, l-am crescut in casa , iar dupa 6 luni l-a “papat uliu direct dupa voliera…..
  e ca la om….nicioadata nu sti cand “dai coltu’ ” si iti canta popa la cap.

 4. embrionasul asata mic canva va fi un porumbel poate un campion greu de crezut bafta tuturor columbofililor

 5. frumos!! felicitari stefan!!;) (id meu costinel_dracut)pt orice columbofil:D

 6. Embrion de pasare,embrion de animal,embrion uman,sunt toate rezultatul unui miracol care se chiama.VIATA.Ce poate fi mai frumos decit asta?Restul sunt doar lucruri complementare.Voliera, sputnikul,cosul,cesul si tot restul nu inseamna nimic,sunt inutile fara porumbel,fara VIATA.Diferenta este ca animalele si pasarile traiesc la modul lor simplu,noi OAMENII ne complicam viata cu te miri ce.Se traieste doar cu gindul de a avea mai multi bani,mai multe case,mai multe masini decit cel de linga tine,in final mai multe lucruri inutile.Important,cred eu, este ceea ce ESTI nu ceea ce AI.Diferenta intre porumbei o face rasa si nu marimea volierei.Nu-i tot una un gutan si un voiajor.Asai si la oameni. Pentru mine nu conteaza daca prietenul meu are NR personalizat la masina sau cite nivele are casa lui.Pe mine ma intereseaza daca e VOIAJOR sau GUTAN. Vint in pene tuturor, nu conteaza rasa.

 7. ce parere aveti la porumbeii tineri e bine sa tinem 2 pui in cuib?

 8. Buna ziua!!!

  Am pui de aceeasi varsta, sa zicem asa :)).

  Interesanta fotografia!!!

 9. pt Cosma.eu unul le verific la 5 zile fiindca se vad destul de bine.si pt viki eu unul la porumbeii tineri la prima serie le las decat un pui de la a doua serie le las doi la prima serie ,consider eu,ca nu au experienta si pot da gresi asha ca le las doar un pui la prima serie).multa bafta tuturor si vant in pene(id meu costinel_dracut)

 10. cind ma uit pe saitul acesta(ma uit foarte rar) ma tot minunez de cite exclamati sunt(extraordinar ,fenomenal,etc)de parca acum sa inventat mersul pe jos si pe urma va minunati de ce adevaratii columbofili nu scriu si nu isi dau parerile pe sait fiinca sunt discutii penibile si fara rost ce rost are poza cu embrionul,nu ati mai vazut ,pacat ,sunte-ti penibili.

 11. frumos stefane nam ce zice pentru cine vrea id meu viorel_f2003 sa vorbim d porumbei..ok

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *