Desi in momentul de fata cresc de aproximativ 10 ani kingi cred ca nu este zi sa nu intru pe site-ul porumbei.ro sau pe pipa.be pentru a vedea si citi informatii despre voiajori .

Am apreciat intodeauna pasarile cu rezultate si cel mai important frumoase. Sincer sa fiu nu ma impresioneaza mai deloc o pasare cu super rezultate dar care seamana cu un gutan din piata Universitatii.

Am atasat o serie de pasari care au si rezultate dar sunt si frumoase dar cel mai important la ele este ca sunt construite pe acelasi tipar, daca faceti discrepanta de culoare o sa vedeti ca toate pasarile sunt pe un tipar, acelasi cap frumos, cioc masiv, gat lung, corp bine proportionat, o linie/susa bine conturata din punctul meu de vedere.

Intrebarea mea ar fi daca in Romania avem sanse sa gasim astfel de pasari sau acum conteaza doar rezultatele si DELOC cum arata pasarea.

Ceea ce m-a determinat sa iti propun acest “articol” este faptul ca daca as gasi astfel de pasari in Romania maine m-as apuca de voiajori inca odata.

Cu stima.
Florin