Inca unul la petrol

petrolas1
A venit de la Pavlohrad 1058 km murdar pe tot corpul si a facut norma la AS National, 10 angajari/10 clasari.

In asemenea cazuri doar norocul ii mai ajuta, daca s-au murdarit pe aripi adios, acolo raman.
petrolas12
Poze trimise de Moraru Catalin din Craiova

Categories Diverse

17 comentarii la “Inca unul la petrol”

 1. N-am haznale in zona mea, nu zbor, dar, ma seaca la suflet sa-i vad in postura asta.
  La performantele porumbelului nu se pune problema ca sufera de ceva nestiut de muritori, eventual poate doar de Duhul Sfant…

 2. saracul…trebuie descurcat cu apa calduta, cu un pic de gel…,apoi invelit intr-o cirpa…,eu asa am facut si a fost OK…,SA USCAT SI L-AM ELIBERAT…

 3. Daca a mai si clasat 10 etape e prea bun….de curiozitate…ce origine e?

 4. L-am spalat cu Fairy,si acum e in stare foarte buna ,aproape ca nu se mai cunosc petele de petrol de pe el,dar mirosul tot a ramas desi a trecut o luna si ceva de la intamplare!

 5. Pentru florentin.vn ,porumbelul este reprodus de mine din doi porumbei achizitionati de la Habaci Calin din Arad!!!

 6. multi porumbei coboara , unii la apa, unii din pacate in batalele astea infecte, am vazut curatati cu axion din ala ptr curatat vase, felicitari ptr porumbel

 7. Ca sa pun sare pe rana, va rog nu-l spalati la masina de spalat si va rog sa nu-i stoarceti dupa spalare.
  Si mai este un avantaj: nu e pe placul paduchilor aroma de petrol.
  Una peste alta, bine ca sunt acasa.

 8. Catalin ai avut noroc ca ti-a ajuns acasa si ti-a si clasat,probabil era mai bine clasat daca nu cadea in petrol.
  Eu in fiecare an patesc la fel cu 4-5 porumbei care cad in pacura prin ungaria.
  Anul trecut o femela foarte buna mi-a venit toata cu pacura si dupa 3 zile a murit,cind am taiat sa vad ce avea in gusa in intestine, era plina cu petrol,a inhalat cind a cazut si asta a omorit-o.
  Catalin mult succes pe viitor,ai inceput bine in sportul columbofil.bafta.

 9. Felicitari pt.performante.Porumbelul o sa-si revina,cu atat mai mult ca urmeaza sa napirleasca.Bafta !

 10. Porumbel venit de la KarovyVary arata la fel ca cel din poza,avea puii si insista sa intre la ei dar “paznicul”-femela nu-l mai recunostea si nici vorba sa-l primeasca in boxa, in consecinta dupa intarcarea puilor s-a imperecheat cu altul.
  Suferta in lada mai sufera si cand ajunge acasa.

 11. un porumbel foarte ambitios!ai grija de el.in halul in care e… si cu asa rezultat chiar este un mic gladiator ;) si bineinteles originea isi spune cuvantul k de fiecare data! bafta in continuare!

 12. bai oameni buni, pe mine intamplarile astea ma intristeaza!

 13. Multumesc pentru aprecieri,ce sa zic porumbelul a fost concurat la fel ca ceilalti ,nu a avut parte de o motivatie speciala,doar ambitia lui si nu in ultimu rand norocul la etapa asta de maraton,o intreaga poveste ……. incepand cu balta de petrol,apoi cand a sosit eu eram la servici ca era luni ,am lasat o fetita de 10 ani acasa sa imi spuna daca vine ceva si l-a vazut tarziu,eu eram la vreo 15km de casa in capatul celalalt al orasului,numai eu stiu cate ori trebuia sa imi ia permisu daca mergea un echipaj de politie in spatele meu,l-am anuntat in ultimile 5-7 minute.l-am lasat asa vreo 5 ore pana am venit de la servici seara si l-am spalat,apoi a inceput sa tremure si nu se mai tinea in picioare,am crezut ca moare,ce sa mai am fost intr-un stres maxim pana s-a afisat clasamentu si am vazut ca a si clasat!!

 14. Felicitari atata crescatorului cat si masculului,este de o calitate exceptionala tinand cont ca este din doi porumbei marca Habaci!!mult succes pe viitor!!

 15. BINE CA A VENIT ACASA UNDE II ESTE LOCUL ,AI MEI NU MAI VIN DELOC ORICUM AR FI EI CU PETROL ,FARA PENE ,SLABI SAU GRASI !

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *