Salut tuturor columbofililor! Ma numesc Iana Sorin si sunt un columbofil impatimit la fel ca voi. Am hotarat sa va scriu si voua … gandindu-ma ca va va fi de folos la unii dintre voi. Eu cresc porumbei voiajori pe care ii tin la bunici si ducandu-le lipsa si dorul m-am gandit, m-am tot gandit cum sa fac sa tin porumbei la bloc. Cred ca mi-au trecut sute de idei prin cap cum sa imi conving parintii sa ma lase cu porumbei la bloc.

Asa ca mi-a trecut prin minte o idee foarte stralucita. Din resursele materiale proprii am construit o mini voliera pe care am suspendat-o pe bloc cam la o inaltime de 1 m.

Am achzitionat 1 pereche de gutani le-am pus mancare,apa si apoi le-am spus si paritilor cu mari emotii crezand ca nu ma vor lasa si imi vor darama cusca.Dar spre fericire a dat Domnul si au fost de acord.Acum sunt foarte veseli cu toate ca voliera este micuta.Acum mai am de asteptat sa faca pui ca sa pot sa-i eliberez si sa se intoarca inapoi.Sper ca v-a placut povestioara mea … vant in pene tuturor columbofililor!