NATURAMINE este un tonic ce se bazeaza pe minerale, oligoelemente si aminoacizi importanti. Naturamine este asimilat foarte usor de catre organismul porumbelului.

Ce sunt oglioelementele?

Substante chimice care se afla in corp intr-o cantitate foarte mica, ce au rol in reactiile chimice ale organismului (in procesele biologice ale acestuia). Oligoelementele intra in componenta unor enzime, vitamine, hormoni si pigmenti. Servesc drept catalizatori in metabolismul plantelor si animalelor, maresc activitatea enzimelor, accelereaza procesele biochimice in organism, stimuleaza sinteza amidonului, zaharului, pectinei, acizilor nucleici, grasimilor, etc.

De ce au porumbeii nevoie de produse care contin oligoelemente?

Aportul de oligoelemente (arsen, crom, cobalt, cupru, fier, fluor, iod, mangan, molibden, nichel, seleniu, siliciu, zinc etc) se realizeaza prin alimentatie, organismul nu le poate sintetiza. Un deficit de oligoelemente poate conduce la diverse afectiuni grave in functie de oligoelementul in cauza si de aceea este necesar ca noi sa oferim pasarilor un produs care sa indeparteze aceasta posibilitate pentru totdeauna.

Cand si cum se administreaza Naturamine?


In perioada concursurilor Naturamine imbunatateste conditia fizica a porumbelului. Naturamine e suplimentul ideal in timpul reproductiei si naparlirii. In timpul acestor doua perioade administrarea aditionala de minerale si oligoelemente este esentiala. Folosirea regulata a produsului Naturamine garanteaza un sezon de reproductie plin de succes, pui sanatosi, porumbei in conditie de top si o naparlire perfecta. 
Mineralele si oligoelementele in forma lichida din Naturamine sunt foarte bine tolerate si absorbite in comparatie cu substantele solide care sunt absorbite doar intr-un procentaj mic, rezultand intr-un efect pozitiv scazut. 
Adaugand aminoacizi importanti ca lizina care e important pentru procesul cresterii porumbeilor si colina pentru imbunatatirea functionarii ficatului si prin compozitia sa specifica, Naturamine este un tonic foarte eficient pentru conditia fizica cat si pentru starea generala a porumbelului.

  • imbunatateste conditia fizica
  • imbunatateste cresterea
  • imbunatateste functionarea ficatului

  • stimuleaza formarea de hemoglobina a celulelor rosii

  • garanteaza un penaj matasos

Mod de utilizare:

Doza initiala: 5ml-1 lingura la 1 litru de apa
. Important: inainte de a folosi schema de intretinere, trebuie sa faceti un tratament de 5 zile consecutive cu 5ml la 1 litru de apa
.

Schema de intretinere:

– sezonul concursurilor: o data pe saptamana dupa intoarcerea din concurs

– reproductie: de 2-3 ori pe saptamana de la imperechere pana la intarcarea puilor

– naparlire: de 2 ori pe saptamana pe toata durata naparlirii.

Produsul se afla la noi pe site, urmand linkul urmator pentru directionare:
http://naturalgranen.ro/produs/naturamine/

Pentru orice intrebari, echipa Natural Granen Romania va sta la dispozitie.
www.NaturalGranen.ro
natural.granen.ro@gmail.com
0756 197 688 si 0786 892 815