Dupa lupte seculare cu vremea capricioasa, in care am tinut porumbeii la caldura (sa nu le afecteze forma sportiva) pentru ca iarna s-a intors in cel mai neprielnic moment, luna Mai debuteaza cu soare bland si libertate la zbor! Sezonul a inceput si porumbeii sunt pregatiti sa inceapa concursurile si sa se pregateasca intens pentru a face norme si a castiga cupe acest an, alaturi de columbofilii care ii ingrijesc.

In mod deosebit pentru urmatoarea perioada in care efortul fizic este foarte intens, am ales sa va prezentam si sa va oferim la reducere un produs extraordinar care e menit sa ajute porumbeii atat acum, pentru a putea da randament la concursuri, cat si pentru o recuperare super rapida si completa dar, si pentru a avea o sanatate si o rezistenta de fier in mod permanent.

Acest produs este Nutri Power, un supliment nutritional echilibrat, usor digerabil cu o valoare energetica mare, cu o putere de recuperare extraordinara. Contine un amestec potrivit de proteine, grasimi, carbohidrati, vitamine, minerale si oligoelemente. Numai in luna Mai, pe site-ul nostru, acest produs va avea reducere de 10% atat la sacul mic cat si la cel mare, pentru concursuri de nota 10 pentru toti porumbeii care il vor consuma!

Mineralele sunt anumite saruri de calciu, fosfor, sodiu, potasiu sau magneziu. Ele sunt extraordinar de importante in formarea scheletului si muschilor pasarilor, drept pentru care inlocuirea rapida a lor dupa efort este o nevoie absoluta. In hrana pe care le-o dam zi de zi lipsesc cantitatile de calciu, fosfor si sodiu pe care porumbeii trebuie sa le aiba in mod deosebit in perioada de concurs si efort, ele trebuind adaugate ca suplimente nutritive. Exista mai mult de zece oligoelemente indispensabile vietii. Majoritatea se gasesc in cantitati suficiente in hrana. Altele precum fierul, cuprul, manganul, iodul, seleniul, trebuiesc adaugate, sub forma de saruri, la hrana porumbeilor. Rezistenta organismului lor scade atunci cand numarul de globule rosii din sange scade. Cum putem sa crestem numarul de globule rosii? Prin administrarea de suplimente care contin fier si cupru. Mineralele si oligoelementele necesare inainte si dupa efort fizic sporit se gasesc toate in Nutri Power. De aceea Nutri Power asigura o recuperare completa a porumbeilor impreuna cu Electrolit in apa.

Cum ne putem da seama ca echilibrul energetic al porumbeilor nostri este negativ? (adica ei nu primesc toata cantitatea necesara de vitamine, minerale, oligoelemente, proteine, de care au nevoie din hrana si suplimente)

– dimineata devreme sau dupa ce au servit masa, porumbeii nu bat din aripi a voie buna, semnele de forma sunt scazute
– porumbeii nu par sa aiba interes in a parasi crescatoria sau nu vor sa zboare din cosul de antrenament
– porumbeii au pleoapele lasate, parand sa fie obositi, pasivi

Acesti porumbei sunt predispusi atat catre rezultate negative in concursuri, dar si catre a face boli respiratorii mai usor si mai acut.

Compozitia atent echilibrata a lui Nutri Power il face potrivit pentru aducerea porumbeilor in forma. Ingredientele sunt usor de digerat si accelereaza recuperarea dupa efortul fizic.

Administrarea produsului se face doar folosind instructiunile de mai jos.

Pentru inceput trebuie sa scoatem in evidenta faptul ca porumbeilor care nu le-a mai fost administrat Nutri Power nu vor accepta imediat. Totusi, daca au gustat acest amestec granulat o data, porumbeii il vor consuma cu placere. Va sfatuim sa hraniti porumbeii mai putin (cantitate mai redusa de graunte) in ziua precedenta celei in care veti administra Nutri Power.

Mod de utilizare

In timpul concursurilor:

1. Viteza (pana la 250km)
Administrati in ziua sosirii si in urmatoarele 2 zile: 4g (1 masura/porumbel) impreuna cu mancarea

2. Demifond (250km – 400km)
Administrati zilnic 4g (1 masura/porumbel) impreuna cu mancarea

3. Mare Demifond (400km – 600km)
a) Daca imbarcati saptamanal (ex: femelele), administrati zilnic 4g (1 masura/porumbel) impreuna cu mancarea
b) Daca imbarcati la 2 saptamani(uzual pentru vaduvi), administrati zilnic 4g (1 masura/porumbel) impreuna cu mancarea, mai putin cand partenerii lor sunt imbarcati

4. Fond (600km – 800km)
-administrati incepand cu 2 saptamani inainte de prima etapa de fond: 4g (1 masura/porumbel) zilnic impreuna cu mancarea
-administrati in ziua sosirii si in urmatoarele 2 zile: 4g (1 masura/porumbel) zilnic impreuna cu mancarea
-ca pregatire pentru urmatoarea etapa etapa de fond: ultimele 5 zile inainte de imbarcare administrati 4g zilnic impreuna cu mancarea.

5. Maraton (peste 800km)
Identic ca programul pentru fond (vezi 4)

6. Porumbei la program (200km – 600km)
Identic ca programul pentru demifond (vezi 3)

7. Pierderi in greutate si epuizare
Administrati timp de 10 zile 20g zilnic/porumbel

Alte utilizari: reproductie, intarcare tineret, boala, epuizare si pierderi mari in greutate.

Produsul este disponibil in 2 variante de ambalaj: la cantitatea de 1.5kg sau 3.5 kg la noi pe site, si il gasiti dand click pe linkurile urmatoare:

http://naturalgranen.ro/produs/nutri-power-15-kg-cod-20000070/

http://naturalgranen.ro/produs/nutri-power-35-kg-cod-20001060/

Pentru orice intrebari, echipa Natural Granen Romania va sta la dispozitie.

www.NaturalGranen.ro

natural.granen.ro@gmail.com

0756.197.688 si 0786.892.815