Buna! M-am mutat intr-un bloc acum 2 luni si in apartament la baie pe pervaz la geam era un cuib si doi porumbei, aveu si doua oua . Intre timp puii au iesit din oua iar unul mai mare a zburat iar celuilalt mai mic ii era frica sa zboare.

A stat acolo cam o luna de zile dupa aceea cand am vazut ca a zburat m-am dus repede in baie am facut curatenie la geam, apropo era o mizerie de nedescris, in plus de asta in cuibul ala care stateau porumbeii mirosea extrem de urat. Faianta de la pervaz s-a facut neagra de murdara ce era ! Am spalat acolo am facut curatenie pentru ca mai erau si paduchi de porumbei pe pervaz, pe geam pe gresie pe faianta de la baie ,pe chiuveta ziceam ca innebunesc de atatia paduchi care se miscau pe orice. Stateau si pe prosoape !!!! Era culmea !!

Am lasat geamul deschis toata ziua ,dupa cateva zile cand am venit sa-mi fac un dus am gasit iarasi paduchi pe fereastra pe faianta pe gresie pe prosoape, pe chiuveta… deci am innebunit nu mai pot le gasesc in fiecare dimineata pe chiuveta si peste tot !!! Mi s-a facut si frica cand intru in baie mi-e teama sa nu se umple tot apartamentul ma puteti ajuta si pe mine?

Adriana