Ploaie. Ploaie. Si apoi, ploaie.

Vara 2019

Nu prea am vazut multe meme-uri columbofile asa ca iata doua de sezon.

Cum merge columbofilia? Soare, frumos? :D

Ca in ultima vreme nici zborurile in jurul casei nu mai poti sa le faci fara sa stai gramada pe meteo.

Categories Stiri

8 comentarii la “Ploaie. Ploaie. Si apoi, ploaie.”

  1. A ajuns in asa hal ca intr-o zi era senin si tot picura. Acum dupa traditionala ploaie de azi, este senin si… tuna. Nu stiu la voi dar mie pe plan local pe urmatoarele 10 zile imi arata ploaie, in conditiile in care pana acum a plouat de-mi pluteste iarba in curte. Daca inchid porumbeii iarna vreo 6 luni, ii mai inchid si vara cumulat vreo 2 luni la cat ploua. Am zis ca ma ocup de gradina, sunt toate muci, inecate in apa si pline de limacsi.

  2. Azi am antrenat la 40 km… Dar pe ploaie ușoară… La Brașov… Au venit bine.

  3. Nu se vedea soarele…. Dar în depărtare era luminat…
    Au avut de doua ori tendința sa plece și s-au întors… Dar a 3-a oara au plecat și au sosit grup

  4. La Bucuresti e ca in Germania…3 anotimpuri intro zi…duminica se preconizeaza primul fond la Uman…conducerea o tine din sedinta in sedinta din cauza vremii!

  5. si pe mine ma enerveaza ploaia asta chiar daca nu am voiajori. tipplerii au nevoie de zboruri de cateva ori pe saptamana dar nu prea am reusit sa-i las afara cu atatea ploi, furtuni , etc exista riscul sa fie dusi de curenti foarte departe si nu se mai intorc , ei zburand la inaltimi foarte mari si neavand simtul orientarii dezvoltat precum porumbeii de curse . daca mai dau astia cu atatea rachete antigrindina probabil se va tampi vremea de tot .

  6. Mai circula un mm.u pe net zilele acestea si suna cam asa: “mama mi.a spus, cand doi nori se pupa, ploua, dar astia cred ca se F_T ca se nu se mai opresc din ploua de 3 saptamani”.

  7. In Italia, din 31 de zile in mai, a plouat 23 de zile!!! Dar cu toata ploaia si umiditatea, nu au fost probleme de sanatate de nici un fel.

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *