Baza alimentatiei oricarui porumbel voiajor este reprezentata de catre proteine, grasimi, carbohidrati (care dau energie), dar si mineralele si vitaminele. Natural are grija de porumbei prin faptul ca toate aceste componente se gasesc in absolut toate amestecurile de seminte pe care le oferim columbofililor. Desigur, fiecare dintre ele apare intr-o proportie aparte, in functie de necesitatile porumbelului (pentru competitie, dupa efort, pentru dieta, etc) . Un fapt demn de retinut este ca in perioada de reproductie trebuie sa urmarim administrarea de proteine mai mult decat de obicei, iar in perioada de concursuri trebuie plusata cantitatea de carbohidrati si grasimi, pentru ca porumbeii sa aiba energia la capacitatea maxima. Sa va vindem si un pont: o regula nescrisa a columbofililor este ca hrana administrata porubeilor este (cantitativ) ceea ce ei pot consuma in 15 minute. Ceea ce ramane dupa, trebuie intotdeauna curatat.

Totusi, suplimentele alimentare sunt o necesitate pe langa amestecurile de seminte pentru porumbei, ele ajutand la buna functionare a organismului lor in diferite circumstante date. Toate semintele duc lipsa de anumite vitamine si minerale foarte importante, care trebuie adaugate pe alte cai in alimentatie. Astazi va prezentam Naturaline, un extract concentrat format din 15 varietati selectionate de plante si ierburi. Naturaline contine de asemenea si elemente care maresc rezistenta generala a porumbelului, cum ar fi valoroasa Echinaceea.

Cercetarile facute la nivel mondial de catre expertii columbofili au aratat ca echinaceea stimuleaza organismul sa produca mai multe globule albe, in special limfocite si o cantitate mare de interferoni (una dintre cele mai puternice substante anti-infectioase naturale). Daca nu numai acest lucru nu ar fi de ajuns, tot ea incurajeaza si productia substantelor naturale care ajuta organismul sa lupte impotriva diferitelor boli, spre exemplu impotriva infectiilor respiratorii. Echinaceea are efecte tonice, imbunatatind abilitatea ficatului de a reduce efectele factorilor toxici din mediu. Asadar, ea este un ingredient-minune din Naturaline, care il face sa fie un produs extraordinar de cautat.

Pe langa ingredientele active, acest extract concentrat contine multe alte substante care contribuie la actiunile specifice tratamentelor din moment ce acestea pot accelera sau incetini asimilarea de catre sistemul digestiv.

Naturaline pastreaza valoarea PH-ului la un nivel optim. Astfel, aciditatea din organismul porumbeilor nu este niciodata crescuta si organele functioneaza armonios. In plus, PH-ul scazut impiedica Tricomonoza, dar si alte boli, sa se dezvolte. 
Plantele si ierburile componente ale Naturaline au fost atent selectionate pentru efectul lor benefic asupra respiratiei, digestiei si tractului urinar. 
Din acest motiv, porumbeii care primesc cu regularitate Naturaline in apa de baut prezinta pielea roz, care indica ca sangele lor este pur si lipsit de toxine.


Penajul lor devine lucios si fin. Mai mult, pigmentarea si stralucirea ochiului sunt amplificate.
 Aceste semne externe sunt reflexia unei sanatati optime, care permite porumbelului o rezistenta mai buna la boli si ii imbunatateste performantele.


Dozare: Una sau doua linguri de Naturaline la un litru de apa.

Mod de utilizare:
 Folosirea Naturaline este recomantata in special in timpul sezonului de curse, la naparlire si in caz de diaree apoasa cauzata de adenoviroza si paramixoviroza.


In timpul sezonului de curse:
 Inainte de inceperea sezonului, o dieta cu Naturaline timp de 10 zile. Dupa aceasta, de doua ori pe saptamana dupa ce pasarile se intorc din concurs.

In timpul naparlirii: 
Una sau doua zile pe saptamana.

In caz de diaree apoasa cauzata de adenoviroza sau paramixoviroza:
 Administrati in apa de baut atat cat simptomele persista.

Pui intarcati recent: 
Administrati Naturaline in apa de baut timp de 10 zile

Produsul il gasiti la noi pe site, doar in varianta de recipient de 1 litru.
http://naturalgranen.ro/produs/naturaline/
Pentru orice intrebari, echipa Natural Granen Romania va sta la dispozitie.
www.NaturalGranen.ro
natural.granen.ro@gmail.com
0756.197.688 si 0786.892.815