Navigand pe internet am descoperit un lucru foarte interesant, care sunt sigur ca va produce multe discutii in contradictoriu. Am auzit de curand un zvon, cum ca actul vaccinal constituie o lezare grav? a integrit??ii sistemului imunitar a persoanelor vaccinate, f?c?nd din acestea veritabile rezervoare de viru?i. vaccinuri

Asa ca am intrat pe internet, cum spuneam, si am aflat de aparitia unei carti, care se numeste chiar: “Vaccinarea: eroarea medicala a secolului“. Cartea este scrisa de doctorul Louis de Brouwer. Informatii despre ce contine cartea, cat si despre autor pot fi gasite aici.

Acest lucru este foarte important si la porumbei. Deocamdata eu nu mi-am vaccinat deloc porumbeii si ma gandeam ca de anul viitor sa incep sa-i vaccinez, dar aceasta informatie m-a facut sa-mi pun anumite semne de intrebare.

In toamna, la zborul de pui, un prieten mi-a povestit ca unui vecin i s-au imbolnavit toti puii din lot de paramixoviroza. Intrebarea mea fireasca a fost: “Pai nu i-a vaccinat?”, iar acesta mi-a spus ca i-a vaccinat chiar pentru paramixoviroza si tot s-au imbolnavit.

Sfatul meu pentru toti columbofilii este sa nu-si mai indoape porumbeii cu tot felul de medicamente si vaccinuri. Si mai ganditi-va ca si in urma cu cateva decenii columbofilii aveau succes chiar si fara aceste medicamente si vaccinuri. Bineinteles acesta este doar un sfat, fiecare face ce crede ca este bine pentru porumbeii lui.

Toti columbofilii ar trebui sa se gandeasca la acest lucru si sa spuna daca este buna sau nu vaccinarea.

Topic propus de Aurel