365zile.jpg

Autor: LEON PETIT
RECENZIE de Filipache Adrian
Pentru achizitii: pigeonbyby@yahoo.com

“Columbofilul castiga mult daca se aseamana putin copiilor. Ca si ei trebuie sa aiba credinta. Nu acea credinta cucernica, in fata careia realitatea dispare, ci aceea a savantilor, a cercetatorilor, a creatorilor. Acea credinta care, fara a pierde legatura indispensabila cu realitatile profunde, constituie o forta puternica si te ajuta sa duci la bine realizarile cele mai dificile” de Leon Petit.

Un astfel de gand traieste in fiecare dintre noi, insa din pacate nu toti il putem infaptui.

Va propun Leon Petit -“365 zile de columbofilie” o carte care desi este veche, este mai actuala ca niciodata. Autorul scrie foarte bine pe intelesul tuturor si foarte important, foarte practice sfaturile.

Aceasta carte se adreseaza in special incepatorilor dar si avansatilor. Acestia din urma cu siguranta vor compara actiunile intreprinse in propriile crescatorii cu cele descrise de catre autor.

Cartea are structura de jurnal, cuprinde practic raspunsuri ale autorului catre cititorii perioadei postbelice si diferite alte notite ale autorului.

Cu toate ca ma repet, cartea este FOARTE PRACTICA.

Traducerea este foarte buna, lectura este cursiva si sigur nu o sa va plictisiti cand o cititi.

O lectura columbofila care poate incepe de oriunde. Puteti linistiti sa cititi de la sfarsit, mijloc sau chiar inceput. Daca aveti o zi preferata din an, incepeti sa cititi de acolo. Daca sunteti incordati cand incepeti cartea puteti sa lecturati data de 1 NOIEMBRIE de la pagina 183.

Cumparati cartea, cititi-o pana la primavera si la anul o sa fiti sigur mai bogati!

Lectura placuta!