388794 (09-M) – Loc 1 National AS Maraton Yearling UCP

Crescator: Cristuinea Florin din Corabia


Mama porumbelului este Felix Ons(Imbrecht)/Bricoux (frate loc 3 Maraton As. Olt) si Limburg(Carmazan),iar tatal este Felix Ons/Bricoux (sora loc 3 Maraton As. Olt)si Lasior(Frate Super Asul -Dublu Campion National). Linia de Felix Ons(Importata de d-l Carmazan) a dat 4 Campioni Nationali.

Parintii acestui porumbel ii am de la Iancu Berky – Caracal(vezi clasamentele nationale UCPR, a castigat anul acesta 4 cupe Nationale). Am scos 5 pui din aceasta pereche si i-am inapoiat-o. Din cei 5 pui am ales unul pe care sa il zbor la fond si a iesit campion national. Pana la 500 Km din 7 etape a clasat doar 2 etape de 350 ,aratandu-si adevarata valoare la Lublin(843 Km). Fratii sai de asemenea, zburati pana la 500 nu au facut mare lucru (unul l-am pierdut la 350,unul la 500 si mai am inca 3 dintre care unul e campion). Astept sa vad ce pot cei doi pe care ii voi zbura anul acesta la maraton.

24 comentarii la “388794 (09-M) – Loc 1 National AS Maraton Yearling UCP”

 1. Foarte frumos masculul, mai ales ca este asa tanar, multi se “definesc” abia pe la 2-3 ani. Rareori vezi multi frati cu super performante din acelasi cuplu… interesant de vazut ce vor face restul.

 2. Fain rau de tot masculul. Cumva naveti pui de vanzare din el ofer oricat id dynamo_razvan

 3. cand vezi ce commenturi posteaza unii gen nanu.x iti vine sa numai intri niciodata p aici…pai mai baiatule ti a scris si stra stra bunicii si tu intrebi ca linie e? genul acesta nu v a face niciodata performanta ptr ca nu stie pe ce lume e…

 4. Frumos exemplar dar nu ai zis nimic de metoda de joc, natural \ vaduvie\ semivaduvie.

 5. ma simt mandru cu astfel de crescatori si am sperante mari pt viitor cand vad ca se poate si la noi performanta, bv domnule Florin , felicitari pt munca depusa chiar a meritat!

 6. Sunt mândru că-s corăbian !
  Deşi am plecat din Corabia de la 14 ani , ( şi acum am aproape 55 de ani) numele de Cristuinea îmi sună foarte cunoscut.
  Vă doresc succes în continuare !

 7. Va multumasc pentru apreciere!
  Pt d-l Badea Romica:Sistemul de joc este natural pe toata perioada sezonului de zbor.Anul acesta voi juca tot la fel,iar anul viitor voi incerca vaduvie pentru porumbeii cu care voi juca primele doua categorii de zbor,iar pentru porumbeii de fond si maraton voi pastra metoda natural.Consider ca rezultatele cele mai bune la viteza-demifond se pot obtine cu vaduvie sau gelozie,iar la fond cu metoda natural.Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *