A adoptat niste oua parasite


Voi ati mai vazut asa ceva? Ca eu nu.

6 comentarii la “A adoptat niste oua parasite”

 1. Masculii au in perioada aceasta instinctul patern foarte dezvoltat. Vaduvii adopta / infiaza cu usurinta pui cat pumnul daca.l bagi in boxa lui.

  Acest mascul ar fi ideal acum sa.l angajezi la o etapa de fond – maraton. Este ca o extramotivatie pentru el.

 2. Intradevar adi are dreptate masculul are o extramotivatie sunt curios cum s ar descurca la o etapa in pozitia de cuib actuala , in alta ordine de idei nu am idee cum de a adoptat oualele fara nici o problema , e ceva in instinctul lor da a si perpetua genele si de a face cati mai multi pui …

 3. La mine,o femela care anul trecut era cu un mascul rosu … Am despartit-o de el si am imperechiat-o cu altul mutand-o in celalalt compartiment. Acum cand am readus-o in compartimentul initial,cloceste pe rand cu femela rosului de anul asta,ouale celeilalte femele.

 4. Oarecum in aceeasi perioada, la mine, un mascul care avea cu o femela oua, a profitat de ocazie si a luat a doua boxa, unde a gasit o femela disponibila. Masculul a fost loial ambelor femele, atat cu prima cat si cu a doua, clocind cand era randul sau si crescand puii din ambele boxe.
  Toti 4 au iesit pui frumosi.

 5. Am o femela de 2009 care a scos maximum 10 pui în 6 ani de când o am. Ea oua decât dacă se acomodează cu locația. La prima locație unde am avut-o a ouat după un an și jumătate; la cea de-a doua locație am făcut-o geloasa și a a ouat după 7luni. Dacă ii pui oua sau pui le clocește/îl creste fără probleme. Anul acesta s-a dus efectiv la o alta pereche sa stea pe oua… Acum are un pui de 10 zile pe care ii l-am pus sub ea.
  Concluzia în cazul meu e ca așteaptă sa fie eliberată. O seara frumoasaComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *