Acolo sus

susdetot
Cum o fi zborul acolo sus, cu rapitorul sub ei, si orasul undeva jos mic, mic mic. Cred ca daca s-ar putea filma cu o camera amplasata pe burta unui porumbel ar fi senzational.

Categories Diverse

8 comentarii la “Acolo sus”

 1. Urmeaza 3 zile de cacao cu vremea in racire si ploi. Numa bine!

  Au inceput sa apara porumbei pe sus in toate partile, vrand nevrand se apropie startul. E o situatie cam ca in documentarele cu turmele de antilope si zebre care trebuie sa treaca marele rau Mara in migratia lor, fluviu in care le asteapta multi crocodili. Se tot invart pe langa si apoi se arunca cu capul inainte impinse de la spate de altele si fortate de timp, unele pier dar majoritatea supravietuiesc.

 2. Nu stiu ce simt ei (in sensul daca au sentimente) dar mie mi se pare ca si cum ar fi aievea. Ar putea simti ca sunt invincibili. ,,Nemarginirea de la marginea cerului ,, i-ar putea face nemuritori . Neinfricati. Pt mine zborul stolului la inaltime e mai grozav decat ziua concursului. Doar ultimele rotiri si ultimele fluturari ale aripilor din acele zile sunt mai placute. Oricum cred ca ACOLO SUS e foarte bine , chiar …magnific. Chiar si cu uliul sub ei.

 3. Pt adrian: nush daca au sentimente dar cat de bn se pot simti cand zboara la o altitudine unde temperatura este foarte scazuta si cu moartea sub ei …nush cat de bine se pot simti ei acolo ….haide-ti sa ne punem in locul lor si se ne gandim putin cum o fii sa alergam iarna in tricou si pantaloni scurti cu un tigru sau leu in spatele nostru….poate doar Usain Bolt s-ar simti bine …:)) eu asa cred …..voi ce parere aveti? Salutari

 4. daca tot sa deschis subiectul..: voiajori, in zborul lor, ridica la disparitie? sau doar siliti de uliu? intreb si eu pentru ca inca nu am vazut.

 5. Cel mai mai frumos cel mai puternic sentiment il am cind ii vad sus aproape de nori si de fiecare data e la fel au trecut zeci de ani si cind ii vad sus, parca ar fi prima oara.
  Andrei daca vrei te rog sa faci un subiect zilele astea cu pretul pe care il platesc membrii columbofili [ de la toate federatiile ] pe porumbel ,deoarece mai e putin si incep zborurile.

 6. Parca ar fi Tipplerii mei acolo sus.
  Nu stiu voiajorii ce placere au sa zboare la mare altitudine insa zburatorii o fac, sigur, cu mare placere.
  Uliul sub ei nu-i bai. Sa nu fie soimul deasupra lor.

 7. Ar fi multe de spus dar totusi partea cu frica cade pt ca daca le-ar fi atat de ,,frica,, n-ar iesi din nou afara din cusca si ar incepe din nou sa turuie. Si mai mult nu s-ar duce cu stolul dupa uliu . Eu zic ca ,,frica,, e mai mult instinctul de supravetuire.

 8. Si inca ceva … ACOLO SUS nu mai sunt ai nostri pt ca acolo e … LI-BER-TA-TEA …Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *