Apus de Decembrie


Hai ca s-a cam dus Decembrie. Mai avem “putin” si e verde.

Categories Stiri

8 comentarii la “Apus de Decembrie”

 1. Mai e putin,dar presimt ,ca ce va veni, va fi intens si o sa para ca o eternitate. Pana acum,nu a fost iarna. O sa vedem, ce va urma. Parca vad ,ca in loc sa pregatim porumbeii de concursuri,o sa.i tinem,inchisi din cauza vremii rele.

 2. probabil va urma un februarie si martie cu zapada cat sa ne sature…..asa ca eu zic sa profitam de zilele frumoase la maxim si sa lasam porumbeii la zbor .
  sarbatori fericite tuturor !

 3. Imi plac oamenii optimisti. Sunt tonici, sunt pozitivi, sunt asa cum ar trebui sa fim oricare dintre noi. Ziua incepe sa creasca, fiintele sunt legate de ciclul solar, incepe renasterea. Noul ciclu are pretul sau, o iarna care trebuie depasita. Va trece … ca multe altele, ca noi …
  Bucurati-va de prezent, ca sa asteptati viitorul cu dorinte bine gandite, cu campionii care freamata cand simt o raza de soare, cu familiile voastre care va inteleg si va accepta asa unici cum sunteti. Sarbatori fericite! Sau sarbautori fericite!

 4. toate anotimpurile s-au mutat in Romania cu o luna mai tarziu….asa ca…. in fiecare an, dupa 10 ianuarie, va dudui cu zapada , zapada pe care o vom avea pana pe la mijlocul lui martie…. abia la inceputul lunii aprilie imi dispare si ultima farama de zapada din gramada pe care o strang an de an in curte.,…si locuiesc in oras, in sudul Romaniei.

 5. Cum zicea și Adi mai sus, în ultimii ani, luna aprilie a fost destul de rece. Eu ( în Dâmbovița), las porumbeii afară în fiecare zi însorită.

 6. Salut, in zona de sud iarna isi intra in drepturi mai tarziu, cam din luna ianuarie exact cum spune mai sus si ADI.
  Fiind columbofili de iarna pregatindu-ne perechile de matca pe hartie asteptam primavara si noul sezon competitional care se anunta a fi unul destul de interesant avend in vedere unirea UCP+FRSC speram ca noul an competitional sa fie unul bun.

  Sarbatori fericite tuturor columbofililor!Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *