Stimati columbofili

In seara zilei de 4 decembrie 2010, la restaurantul Piatra Craiului situat in centrul municipiului Campulung Muscel, a avut loc premierea laureatilor clubului columbofil Bughea de Jos, judetul Arges, club din cadrul U.C.P.R.

Desi este un club nou, infiintat fiind in toamna anului 2008, clubul Bughea de Jos a avut in anul 2010 un numar de 89 membri si a reusit performanta de a fi prezent pentru al doilea an consecutiv (ce coincide si cu al doilea an de existenta) in Expozitia Nationala a U.C.P.R – ului dar si de a realiza cele mai multe categorii si norme in anul 2010 dintre toate cluburile muscelene (categorii la viteza, demifond, fond, general, as si laureat plus palmaresuri).

Alaturi de noi au fost prezenti si doi campioni nationali si anume Oprea Florentin (UCPR) si Moise Cristinel (FCPR). A fost o ambianta placuta, colegiala, la care a contribuit si prezenta sotiilor si prietenelor membrilor nostri, aflate in numar mare la banchet. In aceasta atmosfera de sarbatoare, au fost premiati cei mai buni columbofili ce au activat in clubul nostru in anul 2010 si anume:
– Popescu Liviu + Bercaru (multiplu campion al Campulungului si singurul crescator muscelean prezent in expozitiile natilonale UCPR la viteza, demifond si mare fond)
– Belu Marius + Tatal (un excelent crescator de porumbei de fond si maraton, fost campion la aceste categorii)
– Dobrescu Sorin (multiplu campion muscelean la palmares viteza 2,3,4,5 ani, demifond si general).
– Secatureanu Cristi (campion la categorii de viteza si demifond)
– Sima Marian (un crescator aflat pe un trend ascendent)
– Mihai Alin + Cosmin (campioni la viteza palmares si crescatori constanti in ultimii 10 ani in clasamentele nationale)
– Bortoi Codrut (cu rezultate deosebite la viteza si demifond)
– Nistor Robert (un crescator cu rezultate incurajatoare pentru primul an)
– Comaneci Sorin (singurul crescator cu norma la fond din zona Muscel)
– Badulescu Mirel (multiplu campion la viteza, demifond si general )
– Dobre Ilie (singurul cu norma la AS crescatori)

De asemenea au mai fost premiati si alti crescatori precum Constantinescu Mihai (multiplu campion al Campulungului in anii 90), Paslaru Ionut, Radu Ion, Puscasu Vasile, etc. (scuze daca am omis pe cineva).

Speram ca anul viitor performantele clubului Bughea de Jos sa continue pe aceeasi directie ascendenta. Tin sa adresez multumiri colegilor mei din comitetul de conducere al clubului, Belu Gheorghe, Belu Marius si Secatureanu Cristi dar si domnului Oprea Florentin, pentru tot sprijinul acordat in desfasurarea activitatii noastre columbofile.

Avand in vedere apropiatele sarbatori de iarna, membrii clubului nostru ureaza tuturor columbofilior un calduros si sincer LA MULTI ANI!

Mihai Alin