Barcelona International 2014


Lansare filmata de Ovidio Petrea

Si filmare slow motion:

Categories Stiri

25 comentarii la “Barcelona International 2014”

 1. distanta? :)))…distanta cui
  ce ore de intrare in voliera..

 2. Name Location Dist. (km) Arrival time Speed (m/m)sort icon Extra Info

  Jellema Jelle Nijverdal (NL) 1258.697 05:14:28 1488.76 [O]

  Nu-l mai poate detrona nimeni, anul trecut a mai avut un record fantastic acest crescator in Olanda, a reusit barem maraton cu un punctaj fantastic sub 1 pct. – Cine are porumbei de la acest crescator poate realiza Extrem Maraton sila noi fara nici un fel de problema…

 3. Au fost sosiri si in toiul nopii, la 0, la 1, la 2, la 4….

 4. putem vedea poze cu castigatorul barcelonei 2014 pedigriul porumbelului

 5. Iar a puso Martha Van Geel, are 4 veniti, inaintea lui Batenburg, Wim Muller, etc!!!

 6. Porumbei.ro,

  Acum cateva luni radeati de porumbeii mei de Barcelona, care m-au costat cateva sute de euro bucata.

  Acum am confirmarea ca parintii si rudele porumbeiilor mei au clasat din nou in primii 50 Nat pe Olanda, si in primii 200 International la bARCELONA 2014.

  Acum am puii la ei, si abia astept ca in doi ani sa-si arate valoarea genetica in cursele de maraton extrem din Romania.

 7. Nec, este plin de porumbei din Belgia si Olanda la ora actuala in Romania si-au costat mii de euro bucata, fara a avea nici un rezultat notabil, asa ca n-ai nici o garantie c-o sa ai rezultate foarte bune cu porumbei de nicaieri nu doar din aceste doua tari…”cand achizitionezi o pasare extraordinara, nu uita ca n-ai cumparat si crescatorul acelei pasari si nici metodele lui de zbor”.
  Jellema Jelle, locurile 1 si 3 Int. Barcelona inseamna ceva extraordinar, unii nu reusesc NICIODATA in viata sa ocupe un loc pe podium cu investitii de zeci-sute de mii de Euro. A ratat locul 2 cu nici jumatate de minut. Ganditi-va ce sentimente aveti cand va soseste o pasare de la maraton la noi in tara si afli ca-i in primii 20%, dar sa castigi una dintre cele mai importante curse existente la ora actuala din Europa !

 8. Pispyrykul sunt fi de originali Jelle Jellema la mine pe site de vanzare, anul trecut adica in 2013 a fost campion european la maraton iar in 2011 sau 2012 locul 1 la Olimpiada la maraton a fost jumatate Jelle Jellema.

 9. Crescatorul Jellema Jelle din Nijverdal reuseste locul 1 si 3 international Barcelona, un rezultat fantastic tinand cont de cei 1258 de km. Superb ! Felicitari lui.

 10. Unii nici nu prea stiu ce inseamna Barcelona dar Jellema

 11. felicitari si doamne ajuta sa facem si noi in Rominia o asfel de etapa poate tartu estonia sa devina principala etapa derbi din est inca odata felicitari lui Jellema

 12. ati inceput sa va rupeti in figuri ca aveti porumbei de la x castigator barcelona ,peste 2 ani tot pe acest sites sa puneti ce a realizat acei puii care ziceti ca ai aveti acum sa vedem ce face ce clasari de top o sa aibe ,eu am nepoti din CANIBAL degeaba ai am am incercat de tote cu ei ,pui care ai scot se duc dreacu toti , ce inseamna asta NEPOTRIVIRE sau teapa care am luato ciar de la olandezComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *