Apropo de subiectul “sa mai pui bilete” :)) Salut! Ma numesc Marian. In cele ce urmeaza am sa va relatez o poveste destul de amuzanta, in legatura cu un bilet pus de un coleg de club unui porumbel de-al meu! Povestea incepe pe data de 17 06 2012 a doua zi dupa etapa de fond Volodarsky Ukraina! Era de dimineata … cand am urcat in voliera, observ ca dintre pasarile ce fusesera angajate la etapa de fond imi lipseste un mascul gut yearling … nu-i nimic imi zic in sinea mea o pasare sa fie paguba!

Pe la ora noua urc iarsi in voliera sa schimb apa sa ridic mancarea … treburi columbofile, cand masculul mai sus mentionat cu un ditamai biletul la picior. Prind pasarea, scot biletul, desfac, citesc citez: “Sa mai treci pe la mine daca ti-a placut. Cred ca stapanul tau se piaptana acum si se gandeste la tine. 076…..” telefonul unui coleg de club tehnicul nostru Bogdan. Zambesc, analizez pasarea, ii dau drumul, ies din voliera cu biletul in mana mototolit si il sun pe colegul cu pricina fix in momentul cand arunc biletul buclucas in gradina. Toate bune si frumoase, vorbesc cu Bogdan, radem glumim. Aluzia la pieptanat este ca eu vara ma tund chel, 0! Intru in casa ii povestesc sotiei cele intamplate ziua trece, trece si saptamana o vara intreaga iata-ne la o imbarcare din luna septembrie pentru concursurile cu puii.

Bogdan ma ia de o parte si imi povesteste o intamplare din vara cand intr-o seara il suna cineva… o femeie mai exact care il ia la rost … “Cine esti ma nenorocitule … strici familia copilului meu … las ca vezi tu ce patesti.. stop telefon inchis … Asta socat suna inapoi .. “Stati doamna ca eu nu am facut nimic …de unde aveti nr meu ..cine sunteti poate ne lamurim …” doamna “ce-i ma cu biletu asta pai eu lu’ noramea ii zic fata mamei si tu iti bati joc de fimiu cu ea, e lasa ca vedeti voi ca-i zic eu lui… cum ii zici tu ca se piaptana” ..stop telefon inchis .. Bogdan un tip mai destupat la minte face conexiunea imediat si suna iara …”Doamna sunte-ti mama lui Marian X ? …liniste….”-Da..da tu porcule cine esti?”…sunt Bogdan Y si biletul gasit de dumneavoastra l-am atasat unui porumbel care a poposit la mine intr-o noapte dupa o etapa de Ukraina ” …liniste totala cateva secunde ” alo doamna mai sunteti acolo?”.”Da da mai sunt mancate-ar mama …sa nu ma spui lui Marian ca o zice ca sunt nebuna mama …sa ma ierti mama ! Si uite asta intamplare cu bilet pus, bineinteles ca Bogdan i-a promis mamei mele ca nu imi va spune insa cunoscandu-ma ca un tip cel putin la fel de dezghetat ca si el mi-a spus ..am ras amandoi de ne-am prapadit ..am ras si cu sotia mea cand i-am povestit. Mama mea si acum il crede pe Bogdan, ei nu i-am spus ca stiu si nici nu o sa-i spun vreodata!