11 comentarii la “Columbofilia in presa (2)”

  1. Alti colegi din zona INTERESATI DE PROMOVAREA ACESTUI SPORT MINUNAT. FELICITARI SI TINETI-O TOT ASA.

  2. m-a interesat site-ul dumneavoastra ai ce invata daca esti incepator si eu vreau sa cumpar pui de voiajor ori alta specie de porumbei daca sunt oferte astept un mes.

    va multumesc

  3. salutari”partenerilor” si trebuie sa ne vedem pentru a stabili cateva detalii la planul de zbor. aveti mare atentie la pregatirea sezonului 2008 pentru ca organizatorii (as. viajorul radauti) asteapta cu vreo 200 de cupe plus medalii de aur.

  4. Felicitari domnul Lucian Lucan , pentru performanta dvs.si va doresc un an competitional 2008 mai plin de succese.Stiu si eu ce inseamna achizitionarea, cresterea,ingrijire,antrenarea si participarea la concursurii..si de aceea va felicit pt.ca stiu cit de greu e si cite sacrificii faci.Am si eu o porumbita care anul acesta 2007am angajato in concurs la Praga (1036km),si la fel a zburat distanta asta in 15 ore si 15 minute ,e singura sosita in prima zi ,pe o canicula de 50 grade.Incredibil a zis uni,dar cind au venit si au vazuto au zis extraordinar.Va felicit incaodata si va doresc tot binele di lume.Daca vreti sa corespondam adresa mea de IM este marian_stoicheci@yahoo.com FELICITARI

  5. multa sanatate,pt.a putea sustine efortul ce se impune,in realiz.si sustinerea la nivel de Camp.a rezultatelor,la nivel National!felicitari!

  6. sa zburat la braila un mascul din 96 a clasat la doua praga multi columbofili spun ca are inelul vechi nu vor sa creada lam bagat sa scap de el dar nam scapat il zbor si anul asta MIRCEA BURTEA brailaComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *