Columbofilia in presa (7) – Porumbeii lui zboara la 2000 de metri (zburatori de Severin)

In ziarul Click.

Categories Stiri

15 comentarii la “Columbofilia in presa (7) – Porumbeii lui zboara la 2000 de metri (zburatori de Severin)”

 1. Numele ziaristului imi da dreptul sa ma indoiesc de acuratetea celor afirmate in articol.Fix 2000 de metri?

 2. Felicitari d-lui Stancovici,in primul rand pentru ca recunoaste deschis genealogia rasei de Severin.Altii de pe-acolo sustin,fara niciun temei,ca ei cresc “zburatori” de Galati,desi e vorba de aceeasi porumbei.

 3. Buna

  Domnilor frumos faptul ca se face putina reclama porumbeilor la modum general pt ca sincer o merita din plin tinind cont de frumusetea acestui sport ci clipele pline de farmec chind ii veizi in aier.

  Dar in alta ordine de idei se cam contrazice stimabilul crescator in afirmatie domniei lui sau persoana care il citeaza in acest articol.

  Afirma la inceput ca acest spot e doar un hobi si ca e complect dezinteresat de partea economica in ce priveste cresterea acestei rase iar spre dezamagirea cititorilor nise vorbeste doar de preturi ci cheltuieli cu o obsesie doar la partea economica.

  Deci eu fac doar o constatare ca motivul acestui articol este o pura reclama mascata pt asi prezenta marfa si sincer suficient de lipsita de profesionizm.

  Iar in ce priveste ultima parte din articol cu privire la matreialele folosite pt selectia rasei e foarte greu de inteles pt ce atita infuzie cu atitea rase implicate daca rezultatul obtinut este sub nivelul fiecarui rase in parte ce sa folosit ca matreie de plecare in selectie.

  Dar asta e vorba dar de ambiti personale dar inainte de a incerca sa ne convingeti pe ceilalti de necesitatea infuzilor si efectul pozitiv sau negativ a fiecarui infuzi poate ca nu ar fi gresit sa conveniti sa ajungeti la un numitor comun toti crescatori acestei rase ca ati fi mai credibili vorbind aceias limba si ati sustine aceles lucru ca vorbint cu zece crescatori sustin cel putin 7 versiuni asa ca care o fi cea reala ramine la aprecierea fiecaruia.

  Cu stima si repect Alex. Bude

 4. am porumbei si locuiesc in dr tr severin.chestia cu 2000 m e VRAJEALA.Porumbeii lu Stancovici Victor nu ajung la asemenea inaltime.Cred ca nici o rasa de porumbei nu ajung la 2000m.Poate o rasa de tipleri prin iran,irak,india acolo poate ajung la 2000m ca acolo la sol sunt peste 40-45 de grade celsius.Pretu de 100 e …sa fim seriosi…nici asta nu e corect.Pasarile la Severin se vand 100 RON -200 RON da nicidecum 100 euro.Porumbeii lui Stancovici au sange de tipleri in ei de peste 70-80%.porumbeii aceia nu se numesc zburatori de Severin,se numesc TIPLERI sa ii vedeti cum zboara ..printre case.se deplaseasa de locul lor.Asta ce a facut victor e PURA RECLAMA.nu vedeti ca se contrazice singur .Bv domnule bude

 5. Sa nu uitam ca reporterii infloresc la greu, asa ca nu luati de bune 100% din ce s-a scris.

 6. Buna

  Mai mult ca sa folosit putin de porumbei pt a face o reclama mascata e cam greu sa o iai de bune din acel articol iar reclama pt porumbei in esenta nu depaseste un procent mai mare de 30% restu e reclama la persoana, preturi fictive si informati incoerente.

  Personal mam abtinut sa decid cine e vinovatul principal cel ce a furnizat informatia sau cel ce a redactato unu din ei sau ambi in complicitate.
  Dar lipsa de esenta din mesaj nu se poate scuza prin plasarea responsabilitati.

  Cu stima si respect Alex. Bude

 7. buna seara eu unul nu am incredere in ziaristi una le spui tu alta scriu ei,ei scriu pentru tiraj ca sa-si faca vinzare nici macar nu se documenteaza scriu numai prosti si uite cum baga intrigi intre columbofili

 8. Vrajala domnilor, aveti dreptate, omul este cel mai mare vinzator, ar vinde si gainatul daca ar iesi bani pe el. La zboruri nu s-a mai auzit de el de zece ani. Nu mai cumpara nimeni rasa lui si cu aceasta aparitie se gindeste, ca poate mai vinde ceva. Ai dreptate d-le Bude, aceasta e reclama mascata.

 9. akm s nu mai fim rai s s venim k tot felul d cricitici…………….trebuie felicitat omul pt ceea ce face s anumite detalii prea sunt de ordinul fantasticului (ex:pretul 100% in tg-jiu o astfel de pereche se cinde l 50 lei) ……un an nou fericit s la multzi ani!

 10. oricum eu apreciez pe domnul Stancovici ptr cea ce face:) ptr unii e vrajeala, ptr unii nu:) fratilor voi aveti ceva ptr care sa faceti reclama?

 11. am ramas blocat cand am citit ziarul si ii multumesc operatorului acestui site ca ne da posibilitatea celor din severin sa discutam cele relatate de stancovici victor. din cate ne pricem si noi cei ce indragim acesti porumbei (uni mai mult alti mai putin) ne dam seama ca victor este un comerciant, un mincinos si un ecscroc. din cate am auzit de el (sunt din severin) a inselat si a vandut numai porumbei de proasta calitate fara valoarea la care se refera sau poate aspira la asa ceva. anul acesta nu vau mai cautat copii la care ati vandut ani dea randul porumbeii exceptionali ai d-voastra d-le stancovici? siau dat seama pana si copii de d-voastra. pacat ca mai si sunteti presedinte de asociatie columbofila din care pleaca an de an oameni care sunt de buna credinta ca ii furati la zboruri cum de altfel ati furat si rezultatele de care pomeniti in in ziar. sper sa mai intre si alti crescatori de porumbei din severin sa isi spuna opiniile despre stancovici victor ca sa va dati seama intrun final caci caracterul dumneavoastra este = cu 0. rade o tara intreaga de dumneavoastra acum victoreeeee. pacat ca va intereseaza doar partea financiara a acestui sport. sfatul meu pentru d-voastra este sa munciti si sa faceti rezultate cat mai bune si restul o sa vina de la sine. nu mai aberati si ne faceti de ras in tara si sa isi faca iubitori acestui sport o impresie proasta despre noi severinenii. caci eu nu cred ca sunt aberatii scrise de ziar chiar sunt comvins ca sunt chiar cuvintele d-voastra. SARBATORI FERICITE!!!!!! doar iubitorilor acestui sport (nu profitorilor)

Comments are closed.