Columbofilia in presa: Concursul National de Maraton din Goldap, Polonia

malinache
Absolut deosebită este motivarea de care a putut da dovadă porumbelul câştigător, cu seria 579454, o femelă de trei ani. Acesta a zburat continuu şi nici măcar noaptea nu l-a putut opri din cursa sa către casă.

A ajuns în noaptea de luni spre marţi, la ora 1.18, parcurgând cei 1.098 kilimetri cu o viteză medie de 1.150 metri pe minut. Citeste mai departe.

Categories Stiri

18 comentarii la “Columbofilia in presa: Concursul National de Maraton din Goldap, Polonia”

  1. Felicitari! doar cand citesti omienouazecisioptkm, realizezi ca fiintele astea mici si innaripate pot comprima timpul, cerul, lumina, intunericul si multe altele de care habar nu avem ca exista. si o fac pentru ca totul sa fie atat de simplu si de minunat in zborul lor spre casa. trebuie doar sa privim cerul si sa intelegem cat de mici suntem si cat de ignoranti cateodata. nu noi ii “crestem”, ei ne ne cresc pe noi si fac lumina in micile noastre vieti. sunt in custile noastre pentru ca vor sa imparta ceva cu noi si daca intr-o zi vom afla, sunt convins ca atunci vom schimba multe si ala va fi primul nostru zbor.

  2. Bine punctat,Victor M porumbei sunt fintele ce ne aduc liniste in viata.pacat ca exista crescatori se nu stiu sa piarda si arunca cu noroi in munca noastra de zi cu zi.FELICITARI CASTIGATORULUI SI LA MAI MARE! CU RESPECT :POPA ALEXANDRU

  3. super……argintie culoarea mea preferata ,felicitari

  4. adevarati campioni(porumbelul si crescatorul)…fara cuvinte..Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *