Salutare tuturor, ma numesc Felix, locuiesc in Bucuresti de aproape 8 ani, dar sunt din judetul Bacau. Din pacate pentru mine, cand am plecat la facultate nu mi-am putut lua si porumbeii cu mine si uite asa a inceput columbofilia de la distanta.

Probabil ca asta e principalul motiv pentru care nu am participat niciodata la zboruri. Cu toate astea, nici macar nu mi-a trecut prin cap vreodata sa renunt la porumbei chiar daca ma bucur de ei destul de rar; mi se mai intampla sa vad un pui iesit la zbor si sa nu stiu sigur din cine e scos dar, asta e.

Partea buna e ca porumbeii sunt ingrijiti foarte bine de tatal meu chiar daca el nu e prins de “microbul” columbofiliei. Acum, mai am doar vreo 15 dar cand eram acasa ajunsesem aproape la 70 cu tot cu pui, in fine nu conteaza numarul, pasiunea e mare. Cert e ca atunci cand ajung pe meleagurile natale am cu ce ma delecta, nu ma cuprinde nostalgia admirand o cusca goala, si ma declar destul de multumit.

Sper ca nu v-am plictisit prea mult cu povestea mea, v-am trimis si cateva poze, sunt sigur ca sunt si altii ca mine pe care ii apreciez si ii salut cu tot respectul. Mai am o intrebare pe final pentru bucuresteni: mai e vreun targ de porumbei in Bucuresti? Imi placea tare mult sa merg in Plumbuita cand era targ, mai schimbam o vorba cu cineva, mai admiram o pasare si mi-a parut tare rau cand s-a inchis.

Pe final va salut pe toti, va urez performante cat mai multe si toata stima pentru site!