Columbofilii romani cu porumbei in Olimpiada de la Nitra 2013

Porumbeii romani participanti la Olimpiada de la Nitra 2013 au ocupat niste pozitii de care putem fi mandri. Felicitari pentru crescatorii care ne reprezinta la Olimpiada: VASEA V.+PROCOP N. (4 porumbei), Matei ROMULUS (3 porumbei), Ionita GOGU, Nini ENACHESCU, Florin & Virgil NEDELEA, Florin SPOIALA, Ion PREDOI, Attila SANDOR, Marius CRISAN, FAMILIA TOTH, Claudiu NAGY, Dinu MOISE, Adrian CIUCUR, Daniel COBZARU, Iulian BARDAS, Fratii Radu (2 porumbei), Cosmin OLTEANU, Veronica SOFRON (2 porumbei), Marcel RADU, Petru COROIU, Nelu STANCIU.

Rezultatele complete la clasa sport se pot vedea aici iar cele la clasa standard aici.

Categories Stiri

29 comentarii la “Columbofilii romani cu porumbei in Olimpiada de la Nitra 2013”

 1. Pozele cu porumbeii din olimpiada (pentru toate tarile) or fi pe undeva online? Sau este un detaliu infantil care doar mie mi se pare interesant?

  “SPORT F – Youngster pigeon – 3 races over 100 km”… adica, poti impinge un pui in olimpiada daca zboara bine 3 etape peste 100 Km?? Poate s-or pune pe ganduri si domnii care nu clemeaza puii…

 2. felicitari participantilor dar se vede clar ca anumite zone sunt favorizate,numai la noi am vazut pe clasament ca sunt crescatori cu 4 porumbei sau 2 porumbei.la CASE MARI nu vad asa ceva.acolo o fi mai mare concurenta acolo?

 3. Bravo bravo bravo tuturor participantilor si NU IN ULTIMUL RAND MAESTRULUI A TUTUROR TIMPURILOR = MATEI ROMULUS=

 4. Felicitari tuturor celor care isi merita acest loc pe deplin…

 5. Doar 20 tari participa si-n plus prezenti pui cu 3 etape peste 100KM, iar maratonul incepe de la peste 700 kilometrii .Ar trebui sa-i schimbe numele manifestarii expozitionale ca se cade in ridicol.

 6. sunteti tari domnilor f buni felicitari nu oricine ajunge acolo sa fiti mandri

 7. Romania, dupa parerea mea, fiind afiliata F.C.I. ar fi trebuit sa aiba normele cum le au toate tarile Europene afiliate la F.C.I., aceaste 2 categorii pui 3 etape peste 100 Km si maratonu cu distante de peste 700 Km noi nu le avem, la noi sint mai mari ,deci avem porunbei mai buni care stau acasa , care daca erau si la noi asfel de categori , alfel arata clasamentu. ACESTE 2 CATEGORII DE LA OLINPIADA MIE MI SE PAR SLABUTE.

 8. Felicitari tuturor crescatorilor!! Insa,personal, am un mare regret pt domnul Spoiala… In mod normal trebuia sa aiba loc 1 pe olimpiada la categoria maraton. Inca odata dovedim cat suntem de prosti si cum ne taiem singuri craca de sub pocioare. Daca s-ar fi pastrat si la noi regulamentele Fci, si maratonul ar fi ramas peste 700 km, atunci am fi ramas in istorie cu acest loc 1, dar din pacate porumbelul trebuie sa se multumeasca doar cu loc 5 la fond palmares. BRAVO 8-|

 9. felicitari dl.Spoiala care este concurentul meu un adevatat campion care ar fi trebuit sa fie locul 1 la Nitra cu 8 puncte la doua Gdanscuri locul 1 ambele .Multa bafta in continuare !

 10. eu nu inteleg prea bine termenul de olimpiada columbofila.practic,se compara vitezele,distantele?

 11. MULT TITRATELE BELGIA SI OLANDE NU PREA SE VAD IN PRIMELE 5 POZITII ALE CLASAMENTELOR ? CE PARERE AVETI?

 12. Maratonul la noi incepe de la 800km ca noi suntem mai catolici decat Papa , fapt pt care am pierdut cu totii un rezultat exceptional UN LOC I OLIMPIADA CATEGORIA MARATON. Atentie pe viitor…

 13. felicitari tuturor care participa la aceasta olimpiada
  sa speram sa avem cati mai multi columbofili sa ne reprezinte la aceste olimpiade

 14. Columbofilii de iarna , pentru ca avem foarte multi in club , viseaza la Olimpiada , treziti-va si pregatiti inaripatele , acum vine marea incercare de la DONET^K , succes tuturor…!

 15. Lotul de porumbei de la clasa standard MASCULI,care are punctajul mai mare decit femelele de ce nu este afisat? punctaj masculi=92,7200, femele=92,3700.

 16. felicitari domnului IONITA GOGU pentru aceste rezultate realizate la care toti visam insa doar cei mai buni ajung multa bafta in sezonul 2013 tuturor , dan jud giurgiu

 17. Ierarhiile adevarate in sportul columbofil rezulta in urma unor zboruri comune cu locatii de sosire cit mai grupate si aflate pe acelasi relief.Expozitia ma face sa efectuez o comparatie cu fotbalul si asta ar insemna sa se puna in balanta cele 47 puncte dupa 19 etape ale F.C.Steaua , obtinute in campionatul mioritic cu agoniseala actuala a Realului din Madrid ,40 puncte dupa 20 de meciuri jucate in Primera Division.”Militarii” s-ar uita de sus la “albi” dar nici ei nu ar crede ca sint mai buni.Concursul adevarat la Nitra a este la Clasa Standard, unde teoretic porumbeii au beneficiat de aceleasi conditii din partea celor 5 arbitrii.
  Oricum felicitari participantilor!

 18. Porumbelul nr 2 in lotul olimpic Sport f – Youngster pigeon ar fi trebuit sa fie al lui Lakatos Csaba, din pacate din greseala nu a ajuns porumbelul acolo unde ar fi trebuit !

 19. porumbei.ro,
  ar fi interesanta o analiza a porumbeilor dupa poze (daca live nu se poate). Am remarcat in putinele poze cu porumbei ca vecinii nostri, ungurii, au niste porumbei mult mai masivi decat ai nostri. Din niste simple poze poti trage unele concluzii importante si interesante dar…… daca nu avem poze…….pacat.
  Marea majoritate nu ne permitem din diferite motive sa mergem sa vizitam olimpiada dar cu siguranta am savura cu multa placere poze cu porumbeii participanti.

 20. Ma bucur ca nu doar eu mi-as dori sa vad pozele cu lotul din olimpiada… la urma urmei mai intai a fost porumbelul, si apoi cifrele si tinichelele. Cred ca deocamdata avem poze cu Maximus al lui Florin Nedelea si cu Ahile al lui Nini Enachescu (aici, la top 10). Era interesant sa faca pipa poze cu toti.

 21. Ptr. Steffano
  Loc. 2 la categoria F ar fi fost al lui Vladareanu Victor din Brasov dar care nu la nominalizat, nu mai zic ca ar fi trebuit sa fie al meu (doar ca eu l-am pierdut la ultima etapa din planul de zbor a 12-a porumbelul fiind deja loc 1 la viteza pui din a 10-a etapa)

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *