Condoleante

Lumea columbofila a pierdut un tanar.
Dumnezeu sa-l ierte.
Site-ul lui… Marian Iorga.

Categories Stiri

69 comentarii la “Condoleante”

 1. pacat ca nea parasit prea de tanar.dumnezau sa il ierte…

 2. imi era prieten:(( primii doi masculi albastrii la porumbei 2008 erau cumparate de la mine! :((( pacat de el! :(((( condoleante>>>:(((

 3. a fost un om bun si isi iubea porumbei foarte mult si deja avea vise ini povetea mie abea asteapta
  :(si e pacat ca a plecat dintre noi.

 4. se pare k a fost un mare pasionat de porumbei.DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE.

 5. Nu se poate… ce s-a inatamplat, asa tanar….
  Condoleante familei

 6. Dumnezeu sal ierte…..pe mine sincer ma impresionat deoarece a fost primul care mia vizitat siteul……sincere condoleante…..

 7. Dumnezeu sa il odihneasca……..pacat asa tanar…avea toata viata inainte……:(:(:(:(:(:(

 8. da am auzit si eu era fiul unui senator……. Dumnezeu sa il odihneasca .
  prea tanar …… sincere condoleantze familiei ……………..

 9. Dumnezeu sa-l ierte si sa-i faca parte de odihna…pacat

 10. acum a vrut sa se inscrie la o asociatie :(( a cumparat inele si avea de gand sa participa la zborurile cu puii! :((

 11. dar cum sa intamplat? pacat ca era foarte tanar nimanui nu i doresc sa moara de la varsta asta! dar dn andrei daca spui ca avea probleme sentimentale…si ca nici por nu l au ajutat sa treca peste…inseamna ca sa sinucis?

 12. pacat ca nea parasit prea de tanar.dumnezau sa il ierte?e greu cand vezi ca un om atat de tanar se pierde din aceasta lume

 13. DUMNEZEU SA-L ODIHNESCA,

  SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI INDURERATE

 14. Sincere condoleante familiei indurerate,
  DUMNEZEU sa-l odihneasca si sa-l ierte…

 15. Un eveniment tragic petrecut in circumstante oarecum stupide; pacat ca porumbeii – asa cum a spus un coleg -, nu l-au ajutat sa treaca peste momentul fatal. Dumnezeu sa-L odihneasca…!!!

 16. Ma gandesc la familia indurerata.Dumnezeu sa fie
  cu cei care l-au iubit.

 17. Dumnezeu sa-l ierte ,fie-i tarana usoara
  Condoleante familiei.
  A un omagiu adus unui columbofil adevarat

 18. Sincere condoleante.Asta este viata,azi esti maine nu mai esti.PACAT.

 19. E greu… ,c?nd treci cu masina pe l?nga o livada cu meri ,opresti si mergi ,la marul cel mai frumos sa iei un fruct ,de ce?Dumnezeu sa-l ierte.

 20. dumnezeu sa il ierte.
  condoleante familiei.
  este cumva baiatul senatorului de brasov…..?

 21. ce pacat …si asa tanar :((..dumnezeu ii ia pe oamenii buni tot timpu…nul cunosc dar imi pare sincer rau:((..dumnezel sal ierte si sal odihneasca …

 22. DUMNEZEU SA IL IERTE SI SA IL ODIHNEASCA….SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI!!!PACA,ERA PREA TANAR CA SA PLECE DINTRE NOI…FIE-TI TARANA USOARA

 23. dumnezeu sa-l ierte.Profa de religie a mea mi-a spus ca cel mai mare pacat pe lumea asta e sa e sinucizi si asa cred ca e.Parintii mi-au spus dumnezeau ti-a dat sufletul si tot el ti-l ia .Eu cred ca nu-l va ierta dumnezeu ptr asta dar sa ne rugam toti ca-l va ierta si sunt sigur ca a fost un baiat bun.

 24. sincere condoleantze familiei…..lam cunoscut…imi era prieten…pacat ca sa stins din viatza.dumnezeu sa-l ierte.pacat..mare pacat

 25. nu sar putea sai facem o diploma post morten ca culombofil din partea noastra a tuturor a iubit mult porumbei

 26. dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!!! dar sincer nu trebuia sa faca asta pt o fata !!! MARE TAMPENIE dar dak el asa a vazut ca poate scapa din aceasta situatie ………………………… condoleante familiei!
  :((

 27. Dumnezeu sa`l odihneasca in pace,condoleante familiei …

 28. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE…..nu trebuia sa faca asa ceva…..nu merita…..

 29. acolo unde este sper sa aiba tot ce sia dorit in lumea asta…..Dumnezeu sal ierte :(

 30. bunul DUMNEZEU sa-l odihneasca in pace ..condoleante familiei indurerate

 31. Sincere codoleante familiei DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE TINE .

 32. Mare pacat sa faci asa ceva,indiferent din ce cauze.Bine scria un coleg columbofil”nu noi ne-am dat viata,Cel ce ne-a dat-o ,El ne-o ia cind vrea ”
  Nu sunt in masura sa judec , dar nu e bine asa ceva.Condoleante familiei indurerate,care s-a ingrijit de el pina la aceasta virsta.Mare pacat.

 33. Dumnezeu sa il odihneasca!eram vecini…era un baiat bun, iubea f. mult porumbeii si avea planuri mari cu ei (urma sa zburam impreuna porumbeii anul acesta)!pacat, mare pacat!Condoleante familiei indurerate!

 34. Condoleante familiei indurerate si la toti cei dragi lui.

 35. condoleante familiei si Dumnezeu sa-l ierte,pacat de el era tanar si avea toata viata inainte.Odihneasca-se in pace si linste!

 36. Prima data cand a venit la mine mi-a povestit de prietena lui , chiar il sunase sa il intrebe daca a ajuns cu bine la mine , acum cand imi aduc aminte ma trec fiori si ma gandesc ce poate sa aiba un om in cap ca sa ajunga la asa ceva ,era tare pasionat de porumbei, isi facuse plan unde sa isi faca noul cotet , in ultimele 2 luni am simtit ca ceva nu este ok cu el , era foarte retras , nu mai comunica la fel. Dumnezeul sa il ierte , pacat mare ca era un baiat tanar si cu perspectiva putea sa mai aiba inca 10 femei ca ea si poate le iubea mai mult, stau si ma gandesc ca mai sunt multi ca el care o sa faca la fel , nu este bine , in viata putem iubi si de 20 de ori si de fiecare data este altfel ,poate mai profund ,in nici un caz sa ajungem noi sa ne luam viata pt o femeie.Dumnezeu sa il ierte.

 37. Dumnezeu sal ierte era un baiat bun nea parasit :(((

 38. asa pateste un om care nu-l are pe dumnezeu in suflet..asta era o problema rezolvabila..dar dracu cand isi baga coada…tot ce pot spune ca imi pare pt el..ca om…pacat ca sa pierdut pt todeauna…:(((((((((((((((rugati-va si feriti-va de acest lucru toatdeauna…dumnezeu sa va binecuvinteze pe totzi..

 39. Pacat ca a murit asa tanar Dumnezeu sa il ierte si Condoleante familiei Pacat:|:|:|

 40. Chiar Daca Nu Lam Cunoscut Sunt Convins ca Este Un Om Foarte Bun Si Vreau Sa Sti Ca Tiam Vizitat si Leam Recomandat La Prieten Situ Tau :( Imi Pare Foarte Rau :( Comdoleante Familie

 41. nu cred ca trebuie sa i plangeti de mila,si a facut o cu mana lui,asa ca de parinti e mai mare pacat ,ca sufera saracii,dar el,….sper ca Bunul Dumnezeu sa l ierte,

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *