guguza0
In ziua de 10 aprilie anul curent, eu si sotia mea am devenit parintii adoptivi ai unui innaripat. Daca la inceput am crezut ca este gugustuc (de aici si numele de Guguta), ulterior pe masura dezvoltarii ne-am dat seama ca este un porumbel.

Dupa multe “lacrimi” din partea ambelor parti in data de 30 mai, am reusit sa il introduc in voliera cu ceilalti porumbei. Incet incet a inceput sa socializeze cu ceilalti porumbei si sa invete din obiceiurile lor, din pacate timpul petrecut alaturi de ei nu a fost suficient, deoarece in data de 10 iunie a iesit cu stolul de porumbei si din cauza ca a inceput ploaia nu a mai ajuns acasa nici pana astazi, 18 iunie.

Mentionez urmatoarele:
– porumbelul a fost gasit intr-un tufis in Bucuresti si “eliberat” in mun. Rosiorii de Vede, jud Teleorman.
– are la picior un inel personalizat cu numele si numarul meu de telefon.

Egoistul din mine, ar vrea sa il gaseasca pe Guguta si sa il introduca din nou in voliera. Realistul din mine, doreste doar sa stie pe unde umbla, poate plecarea a fost vointa lui.

Oricare ar fi situatia, decat sa il taie cineva sau sa il supuna la cine mai stiu eu ce metode de eliberare, doresc sa il rascumpar. Sunt o persoana rezonabila si ofer recompensa.

Multumesc anticipat pentru ajutor si pentru postarea pe site.

UnNimeniCelebru mereu columbofil, intotdeauna realist.