“Copil cu pene” disparut

guguza0
In ziua de 10 aprilie anul curent, eu si sotia mea am devenit parintii adoptivi ai unui innaripat. Daca la inceput am crezut ca este gugustuc (de aici si numele de Guguta), ulterior pe masura dezvoltarii ne-am dat seama ca este un porumbel.

Dupa multe “lacrimi” din partea ambelor parti in data de 30 mai, am reusit sa il introduc in voliera cu ceilalti porumbei. Incet incet a inceput sa socializeze cu ceilalti porumbei si sa invete din obiceiurile lor, din pacate timpul petrecut alaturi de ei nu a fost suficient, deoarece in data de 10 iunie a iesit cu stolul de porumbei si din cauza ca a inceput ploaia nu a mai ajuns acasa nici pana astazi, 18 iunie.

Mentionez urmatoarele:
– porumbelul a fost gasit intr-un tufis in Bucuresti si “eliberat” in mun. Rosiorii de Vede, jud Teleorman.
– are la picior un inel personalizat cu numele si numarul meu de telefon.

Egoistul din mine, ar vrea sa il gaseasca pe Guguta si sa il introduca din nou in voliera. Realistul din mine, doreste doar sa stie pe unde umbla, poate plecarea a fost vointa lui.

Oricare ar fi situatia, decat sa il taie cineva sau sa il supuna la cine mai stiu eu ce metode de eliberare, doresc sa il rascumpar. Sunt o persoana rezonabila si ofer recompensa.

Multumesc anticipat pentru ajutor si pentru postarea pe site.

UnNimeniCelebru mereu columbofil, intotdeauna realist.

Categories Diverse

8 comentarii la ““Copil cu pene” disparut”

 1. @Dobrin
  Este o mare greseala sa ne ponegrim singuri tara. Nici nu stii cate locuri minunate si cati oameni deosebiti sunt in acest coltisor al Europei. Altii se lupta sa puna mana pe ea iar noi o aruncam la gunoi. Toti vorbesc ca ar trebui sa se schimbe lumea la general, dar cati se gandesc sa se schimbe pe ei insisi pentru ca lumea sa devina mai buna?
  FII TU SCHIMBAREA PE CARE AI VREA SA O VEZI IN ACEASTA TARA, Altii din jurul ta iti vor urma exemplul si asa poate vom fi si noi multummiti de cei din jur.
  Romania nu are nici o vina pt romanii decazuti ce o vand la straini bucata cu bucata.

 2. M-a impresionat povestea acestui porumbel. Cat noroc a avut si el…

  Sper din tot sufletul sa il recuperezi! Bafta!

 3. @florin..jos palaria pentru randurile scrise mai sus MARE DREPTATE AI ,SANATATE SI MULT NOROC.

 4. si eu chiar daca sunt incepator am eliberat ieri un porumbel ce avea 8 etape din 9 clasate…

 5. macar sa fie bine acolo unde ajuns, daca acasa nu se mai intoarce. nu stiu de ce cred ca inelul pe care i l-ai pus o sa ii poate noroc.

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *