Ma numesc Radu Vladut Marian,sunt din Curtea de Arges,judetul Arges,am 16 ani,si pasiunea mea este sportul cu porumbei voiajori, cresc porumbei din anul 2008. Porumbeii i-am avut stransi de pe la copii,curcituri etc. In toamna anului 2009 am achizionat porumbei pentru matca de la marii columbofili argeseni ca de exemplu,mentorul meu Radu Teodor,Fratii Avramescu,acestea au fost achizitiile pentru 2009,apoi in anul 2010,m-am inscris la clubul columbofil Basarabilor,in care activez si astazi.

In primavara nu am zburat pentru ca imi facusem doar lot de matca,si nu aveam zburatori,insa am zburat porumbeii in toamna(2010) pierzand numai un porumbel la toate etapele(7 etape) pana la Babadag 320 km. IN anul 2010 iarasi am inceput cu achizitiile,si am luat porumbei de la domnul Petre Scorbora. Pot spune ca mi-am facut matca foarte buna pentru 2011.

Cum pasiunea nu se pierde niciodata,m-am apucat si o noua crescatorie pentru puisorii 2011,are o latime de 2,20m si o lungime de 3,10 m, care este construita in podul casei. Investitia nu m-a costat mult,a costat doar 400 lei,pentru mine inseamna ceva fiind un copil de doar 16 ani.Avantajele mele au fost:
-Trebuie amenajat doar interiorul
-Aerisire buna
-Siguranta inpotriva dihorilor,pisicilor,etc
-Ca dezavantaj se curata mai greu

VA INVIT SA URMARITI NISTE POZE CU NOUA CRESCATORIE PENTRU PUII 2011