Crescatorii in 2 locatii

Buna ziua. Am si eu o problema. Am porumbei in 2 parti, la casa batraneasca 20 PORUMBEI si la casa noua 40 PORUMBEI la o distanta de 5 km una de alta. Am 2 ceasuri electronice BRICON, urmeaza sa imi faca masuratorile. Vreau sa ii zbor si am niste intrebari:

Platesc de 2 ori cotizatia de inscriere sau o singura data?
Planul de zbor platesc de 2 ori sau la lot?
a. Platesc 2 planuri de zbor unul de 20 si altul de 40 porumbei ?
b. Platesc planul de zbor pentru 60 porumbei ?

Va rog sa imi raspundeti la problemea mea sa vad ce pot face.

Vlad

10 comentarii la “Crescatorii in 2 locatii”

 1. Nu vad cum ai putea zbura de pe acelasi nume din doua locatii. Va trebui sa inscrii un membru al familiei pentru una din locatii.

  Mult mai simplu era sa inveti cei 20 de porumbei la noua locatie si ii zburai de acolo. E destul de greu sa manageriezi o crescatorie, nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa te ocupi de doua, la locatii diferite.

 2. Conform regulament UCP asa cum scrie la com 1, un crescător nu poate zbura inntr-un ssezon competional din 2 locati diferite deci tre sa inscri pe altcineva la una din ele cat despre plata ,cotozatia este pe membru deci de 2 ori despre ,,plan de zbor” pretul este per porumbel deci tot aceiasi suma dar poate esti la alta uniune si aveti reguli diferite

 3. In primul rand nu ai spus din ce federatie faci sau vei face parte si in randul doi nu te-ai adresat unde trebuie. Daca tot ai intrebarile astea de rezolvat mergi la tehnicul asociatiei din care faci sau vei face parte si te va lamuri cu totul. Nu este sanatos sa auzi aici fel si fel de variante pentru ca nu suntem niciunul in masura sa iti spunem ceva concret. Parerea mea personala dar nu si cea mai corecta este urmatoarea: sa-ti inscrii porumbeii toti pe o adresa sa-i zbori iar cei de la adresa care nu o vei avea trecuta in acte sa-i zbori fara rezultate doar asa pentru tine sa vezi care ce poate. Dar este asa mare problema pentru tine daca platesti 2 taxe datorita faptului ca sunt 2 locatii diferite? Vei plati in plus decat taxa de inscriere care este 60-70 de ron ceea ce mi se si pare corect sa platesti de 2 ori. Dar daca esti membru nou poate primesti o derogare de la asociatie, asa ca te invat sa te duci acolo sa nu mai astepti raspunsuri inutile aici.

 4. -ai doua corectii [ coordonate], platesti doua cotizatii.
  -poti sa concurezi de pe acelasi nume pe corectii diferite dar iti trebuie o mica distinctie la unul din nume, gen ion ion , ion ion 2.
  -vei plati porumbeii pentru fiecare corectie dar oricum ar fi tot i-ai fi platit pe toti. ori ii plateai pe toti la o corectie , ori ii platesti impartiti.

  exemplu de caz in Bucuresti: stanescu + dobre [ corectie la pasteur] & stanescu + dobre 2 [ corectie la intrare in Bucuresti, voluntari].

 5. poti concura cu acelasi nume din doua locatii diferite:
  exemplu jud. Bt
  Iurieti Relu.Dar vei avea nevoie de doua coduri de crescator distincte.In cazul de fata Bt 15 si Bt 30.
  Cotizatia o vei plati in mod sigur de doua ori,pt fiecare cod in parte,cat despre plata zborurilor tind sa cred ca trebuie sa platesti separat : o data grila de 20 ; a doua oara grila de 40.
  Multa bafta!

 6. Logic era sa intrebi direct, conducerea asociatiei de care vei apartine. Restul sunt pareri.

 7. FRUMOS: DACA AS FI IN LOCUL TAU AS INCERCA LA O CRESCATORIE SA ZBOR VADUVI SI LA ALTA NATURAL .SA FAC O COMPARATIE CARE CUM MERG. AS ADUCE PUI DE LA O CRESCATORIE LA ALTA SI IN FUNCTIE DE REZULTATE SELECTEZI PORUMBEII…….BAFTA….SI …………………..DA TREBUIE SA PLATESTI DE 2 ORI SI CU ALT NUME GASESTE UN JUNIOR SI INVATAL SA II INGRIJEASCA PE UNII DIN EI

 8. eu am facut o echipa de 40 de puii la un copil ce m a ajuta la porumbei cand nu sant acasa si nu il lasa parinti sa tina la el si i am trecut 40 de puii de la mine doar ca i am trecut pe numele lui avand ceas m1 benzing si am platit cotizatie fond de rulment ,alt plan de zbor etc ptr el,cred ca ptr tine ar fi m ai bine sa ti inveti porumbei la noua locatie si ar fi m ai usor ptr tine in m ai multe privinte,

 9. Doua locatii: timp mai mult acordat porumbeilor, bani mai multi pentru cotizatii si zboruri, mai multe batai de cap, mai multa munca. Incerca sa ramai cu 1 locatie, va fi mult mai bine pentru tine si pentru cei dragi tie, petru ca vei avea mai mult timp si pentru familie.Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *