Culoarea vantului turbat

porumbelgri
Sursa: Facebook.

Categories Stiri

20 comentarii la “Culoarea vantului turbat”

 1. Iancu din Timis are asa ceva. Posibil sa fie pasarea lui.

 2. Felicitari …arata super …chiar ma intereseaza culoarea . …este de vanzare ?..

 3. Nu este ceva foarte greu de obtinut…da nici floare la ureche. Porumbelul este spread (negru) plus recesive opal. Pt cine are asa ceva un voliera tb sa imperecheze un negru cu un rec opal…tb sa obtina un pui negru care la randul lui tb imperecheat cu parintele recesive opal (sau alt recesive opal)

 4. nu este de vanzare. a iesit din mascul negru cu femela albastra. frati cu el au iesit 2 negri si unul albastru cu dungi decolorate.

 5. Pentru Victor…Detin 2 exemplare identice,mama si fica identice cu cea din poza.Pentru a le vedea intrati pe sunphoto…marialmaadmari.sunphoto.ro si le gasiti la matca.Este foarte greu sa obtii asfel de culoare !

 6. Imi cer scuze pentru greseala…marialmaandmari.sunphoto.ro

 7. florin FPG daca vrei perfomanta o sa-l imbarci indiferent de culoare, dar e adevarat ca putini care au culori mai deosebite reusesc sa si faca ceva. porumbelul de mai sus teoretic ar fi trebuit sa ramana acasa ca si mascota, insa la zborurile de toamna fratii lui s-au pierdut destul de repede. Asa ca am luat hotararea pe atunci cu fostul tandem sa-l angajam in sezonul ce urma si uite asa a facut norma. poate ca am avut noroc, dar daca nu incerci nu vei vedea.

 8. sper sa faca diferenta si la rezultate,va fi de doua ori privit cu mare placere si interes un astfel de exemplar daca si rezultatele ii vor face “reclama”…bafta multa!!

 9. Cipric.. daca vrei sa scoti mai multi aceiasi culoare trebuie imperecheat cu o fata rec opal…o sa acoti 50% din pui aceiasi culoare ca el. Din parintii pe care tu i-ai mentionat mai sus o sa fie destul de greu sa mai iasa unul la fel…

 10. Incearca sa cauti pe google…sigur o sa gasesti poze…un porumbel “argintiu” este doar un porumbel rosu cenusiu dungat

 11. sint si roleri asa denumirea culori se numeste Black lace (dantela neagra )…

 12. porumbei de culoarea asta sint doar de frumusete daca-i bagi la concurs se pierd am avut si eu ….

 13. gbh…uite ca acest porumbel are norma la fond….in rest sunt de acord cu tine,intr adevar e o frumusete de porumbel!!

 14. asta este singuru mascul de 2013 care a facut norma la fond tineret in 2014

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *