Stateam la tara la o bere si vorbeam cu prietenii de porumbei, de etapele pe care le-am avut si din vorba in vorba ne-am dat seama ca noi avem porumbei unii cu ceasuri electronice si nu avem habar de cum se face ciparea PTR CA AM LASAT MEREU CIPURILE RESPONSABILILOR CU CIPUIREA SI NU NE-A INTERESAT NICIODATA CUM SE FACE.

CUMPARAM CIPURILE SI DADEAM SERIILE PORUMBEILOR CELUI CARE IL PLATESTI PTR CIPUIRE DAR NICIODATA NU AM VAZUT SI CUM SE FACE PRACTIC si anume ma refer atunci cand iti cumperi cipuri noi si trebuie sa le bagi seria de pe inelul permanent cum se face – am inteles ca prin trapa de club si un laptop si cam atat, ar fi foarte interesant si sunt sigur ca sunt foarte multi crescatori care nu stiu cum se face ciparea. Nu ai putea sa faci un filmulet si sa il pui pe PORUMBEI.RO? SI CAND SPUN CIPUIREA PORUMBEILOR MA REFER CUM SE BAGA SERIA DE PE INELUL PERMANENT PE CIPUL DE PLASTIC, FIE EL BENZING TAURIS BRICON. MERSI MULT.

Peter

porumbei.ro: intrucat am ceas mecanic si electronicele imi sunt o necunoscuta totala, postez intrebarea in speranta ca vei obtine un raspuns de la columbofili