Cutremur

Ne-am cutremurat bine in noaptea asta. In weekend sunt ultimele etape. Ar fi bine ca porumbeii sa se orienteze cum spuneau unii, dupa miros.

Categories Stiri

12 comentarii la “Cutremur”

 1. Magnitudine destul de mare,va fi greu,apropo de miros,cred ca miroase a catastrofa sper sa ma insel.

 2. 5,3 grade la ora 4:00, astazi, 24 septembrie 2016.

  Si avem astazi etapa, Albita 320 km… lansati in dimineata aceasta la ora 8:10.

  Si nu este ultimavpentru bucuresteni….. mai avem 3 etape in tara si una peste hotare.

  Cand o sa dea primul fulg de nea in Bucuresti, acela va fi primul semn ca sezonul de zbor pentru pui 2016 se afla pe final :))) Dupa ce ca incepem foarte tarziu sezonul de pui, ii si anulam startul cu o saptamana. O sa taiem porcul de ignat in timpul asteptarii porumbeilor.

  Si DA…. porumbeii de orienteaza dupa miros….. unde miroase a cozonaci si carnati prajiti, acolo vor veni mai repede.

  http://m.mediafax.ro/social/un-cutremur-cu-magnitudinea-de-5-3-a-avut-loc-in-vrancea-seismul-s-a-resimtit-si-in-capitala-update-a-fost-urmat-de-o-replica-de-2-7-grade-15744625

 3. frumos adi com:3.eu zic ca au venit destul de bine astazi porumbeii si nu au fost afectati de cutremur sau alceva

 4. Pasarile au trecut excelent prin zona Vrancea pe la ora 10….eram la etajul 4 si se vedeau trecand din Moldova inspre Bucuresti…cu viteze mari si bine grupati..vreme excelenta fara vant si soare din plin…..iar cutremuul a fost la ora 2.12min….nu la 4….asa ca lasati pasarile sa zboare…

 5. Unii au avut etapele excelente, altii mai putin. Morala: nu prea are treaba cutremurul cu orientarea, sau cel putin nu la etapele care sunt DUPA si nu inainte.

 6. Cutremurul are treaba cu orientarea cam cat au toti alti factori care influenteaza ( pozitiv sau negativ ) campul magnetic terestru. Ca de fapt asta se modifica in cazul unui cutremur, campul magnetic. Cum ieri a fost vreme buna si soare porumbeii au putut sa se orienteze si dupa alte metode ne avand nevoie sa se bazeze exclusiv pe orientarea dupa campul magnetic. Orice etapa balanseaza intre succes si esec in functie de multi factori care pot influenta pozitiv sau negativ orientarea porumbeilor.

 7. Am avut antrenament cu puii de la Siret(nordul tarii) cu sorire la Tecuci (40 km de zona Vrancea) cu lansare sambata dupa noaptea cutremurului. 26 lansati – 26 sositi, in decurs de 40 de minute. Vremea a fost insorita, cu vant nesemnificativ. Nici alti colegi nu s-au plans de pierderi.

 8. cand este cutremur cei mai afectati sant porumbeii care se afla chiar in zona unde s-a produs cutremurul nu sant afectati cei care le da drumul de la suceava cand epicentrul a fost in VranceaComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *