Dependenta de porumbei

palomas-alcohol
Am gasit poza asta pe Facebook. Vrea sa arate cum iti pune zambetul pe fata dependenta de porumbei comparativ cu ce iti fac alte dependente. Totusi de multe ori merg inversate lejer pozele… aia de la ALCOHOL se potriveste perfect in perioada cand faci perechile si ii inveti la boxe. COCAINE… dupa o catastrofa.

Categories Stiri

7 comentarii la “Dependenta de porumbei”

 1. “””Totusi de multe ori merg inversate lejer pozele… aia de la ALCOHOL se potriveste perfect in perioada cand faci perechile si ii inveti la boxe. COCAINE… dupa o catastrofa.”””

  Fiecare perioada a anului are si momente mai “nasoale”
  :)))
  Oricum daca stim sa vedem doar partea frumoasa a acestei pasiuni , partile urate devin mai placute..

 2. Intr-adevar un viciu precum un drog,aparut in copilarie si prezent si astazi la patruzeci si sase ani ,imi spunea fratele mai mare cu cinci ani ,ca la botez nasu mi-a adus doi jucatori albi cu doua moturi,probabil de acolo mi se trage.Agonie si extaz as putea spune,contrastul dintre aceste emotii ne tine aceasta dependenta .Acum stau si ma gandesc oare as mai putea renunta la zboruri,as putea sa-i tin doar de dragul de a-i privi.

 3. Cineva mi-a zis candva ca cel mai mare avantaj in columbofilie este faptul ca la tinut aproape de casa si de familie si nu a capatat vicii urate. Cred ca este foarte important acest aspect. Imaginile se refera la reactia organismului in timp nu imediat ce treci o etapa grea. Eu vad un stres in fiecare etapa in timpul sezonului dar organismul vad ca reactioneaza bine per ansamblu.

 4. Eu am renuntat la fumat pt a avea porumbei. Nu mi-as fi permis sa le am pe-amandoua. Si stiti….sunt mai fericit si mai sanatos! Imaginea 4 nu minte deloc!

 5. Este mai rau decât un drog.
  Boală,……netratabilă în cazul meu.(Cred)
  Am fost şi sunt ajutat să scap de acest viciu( uliu, spre exemplu, care anul trecut mi-a luat peste 40 pui şi 16 maturi din 19, anul acesta 5 din patru zile de liberatate şi boli, familia care nici să nu audă de porumbei, etc,)
  Anul acesta am zis gata cu porumbeii, dar degeaba, le-am data drumul de la 1 martie şi am zis care vor să trăiscă să se ferească de uliu,( 4 zile -5 luaţi) m-am îmbolnăvit de ciudă. Vine uliul în maxim 10 secunde din momentul în care le dau drumul şi foarte rar pleacă fără ceva .
  DROG, BOALĂ şi cred că multă DRAGOSTE şi PASIUNE pentru aceste minunate păsări.
  Nu vă imaginaţi ce bucuros am fost când am reuşit, după opt ani de chin, să formez un lot de circa 20 porumbei şi să –i văd în zbor . (În condiţiile menţionate: uliul). Nu a ţinut mult că mi-a decimat.
  Oricum mi-am propus ca anul acesta să zbor porumbeii, dacă nu reuşesc( din cauza ştiută :uliul), o să opresc 2 perechi pentru plăcerea ochiului sau poate mă scapă soţia de ei şi dă drumul şi la matcă şi scap de BOALĂ.Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *