Etapa grea

cat1.jpg
Mascul din crescatoria porumbei.ro, sosit a doua zi dupa “cacastrofa” din 06-05-2007.

cat2.jpg
cat3.jpg

Categories Stiri

14 comentarii la “Etapa grea”

 1. conditziile meteo ishi spun cuvantul!!!e bn k a reushit sa ajunga akas shi n-a prins-o nici 8un braconier!!!
  totushi la urmatoarea etapa poate o sa fie mai bn!!!vant in pene tuturor colombofililor.

 2. etapa grea pt cine? de unde esti? ca la mai multi au fost etapa grea.

 3. si la mine sunt multi braconieri ma mir ca a scapat a vreti un numar la un braconier care prinde tot chiar si porumbei la prieteni lui dati un email pe adresa mea si vi-l dau
  bafta 1 LA CONCURS

 4. DA, ETAPA FOARTE GREEEAAA.
  SI LA NOI, IN DAMBOVITA. A FOST CATASTROFA.
  AM ZBURAT LA GIURGENI ..APROX 190-200 DE KM
  IN PRIMA ZI AU VENIT INTRE 50 SI 70 % LA FIECARE CRESCATOR
  SI FOARTE GREU S-AU STRANS…
  P.S. : N-AU VENIT PASARI CARE AU PARTICIPAT LA EXPOZITII SI CHIAR PE LOCURI FRUNTASE…

 5. Stimate coleg Columbofil mai si vrei sa vina masculul tau la asemenea conditii doi puii in cuib +vremea nefavorabila cred ca 50%tu estide vina ca masc.a venit a doua zii.

 6. Etapa grea si pt Harghita(Miercurea-Ciuc)lansare a avut loc din Cluj

 7. Asa este, trebuia sa-i las un pui insa nu am matca si…scot din ce pot. Sunt de acord ca nu-i tocmai bine pentru zburatori sa creasca 2 pui.

  Totusi, nu pot sa nu remarc faptul ca, primii 2 sositi la mine in timp util au tot cate 2 pui, chiar mai mari… iar etapa trecuta primul sosit crestea singur(femela pierduta de mult) 2 pui gata de intarcat.

 8. asa se face diferenta intre porumbei!!!!! apropo……a fost prins sau de ce avea biletel!!!!!?!?!?!?! k si la mine cand se pripasesc porumbeii le dau drumul dupa ce s-au recuperat dar si cu un biletel la picior! asa cred k ar fi indicat sa facem toti !!! succes in continuare!!!!………….din fericire mai cunosc persoane care fac la fel ca mine!!!!

 9. etapa din 06.05.07 (300km) a fost intradevar o adevarata catastrofa,vremea rea ne-a pus din nou o piedica destul de mare,astfel ca au fost destule pierderi si foarte putini porumbei sositi in timp util ,eu am patru porumbei care inca nu au ajuns acasa,unul dintre ei venind de fiecare data primul si astazi ma uitam cu un oarecare aer de regret spre boxa unde odinioara era ‘batranul’ caci asa il numeam,spre deosebire de altii care au zburat porumbeii pe pui mici sau chiar mai mari la mine avea doar oua…..nu stiu ce s-a intamplat cu el insa sper sa apara in zilele urmatoare .

 10. Nu era bilet, avem cleme albe. Pe ea era noroi uscat, luat de pe unde o fi coborat sa bea apa.

 11. da d-lor asa este a fost o etapa destul de grea,si pt.LIVIU TGV ai dreptate si la mine au venit foarte greu,primul sosit,daca te uitai la el paraca era batut cu biciul,nu stiu pararea mea este ca sa mai umblat si prin alte parti la porumbei in timpul transportului,sau daca nu chiar inainte,asa ceva nu am vazut de mult.
  De unde sunt eu primi porumbei sositi au fost dupa ora 11.00.
  oricum spor la zbor si poate vom afla ce sa intamplat,pt.ca pe GPS-ul meu pe unde au venit porumbei mei nu a fost vremea chiar atat de rea dar ramane de vazut ce sa intamplat semne de ????????.

Comments are closed.