Expozitia ACMB 2006

Pe data de 09 decembrie 2006 va invitam sa vizitati Expozitia Columbofila a Municipiului Bucuresti. Locul desfasurarii: Restaurant Floarea de Cactus
Adresa: Splaiul Independentei nr. 319 (in incinta Semanatoarea Parc)
Mijloace de transport:
– metrou (statia Semanatoarea)
– autobuz 601 (statia Semanatoarea)

09.12.2006

orele 09:30 – deschiderea Expozitiei ( vor fi prezentati primii zece porumbei / categorie )
orele 12:30 ? tombola (porumbeii desemnati pentru tombola apartin celor mai reprezentativi crescatori ai municipiului Bucuresti);
va fi printre noi reprezentantul firmei Bricon, care va prezenta noile modele ale ceasurilor Bricon si va promova o oferta atractiva (sistem de rate) pentru cei interesati; posibile oferte cu privire la medicamentatie, tratamente si alte accesorii columbofile;
orele 17:00 ? inchiderea Expozitiei Columbofile a Municipiului Bucuresti. Alte activitati columbofile.

10.12.2006

Incepand cu orele 16:00 la restaurantul Floarea de Cactus organizam banchetul de sfarsit de an al Asociatiei Columbofile a Municipiului Bucuresti. Se doreste a fi o adevarata sarbatoare a sportului columbofil, membrii nostri au fost invitati cu sotiile sau prietenele, de asemenea, au fost invitate si alte persoane reprezentative pentru acest sport. Momentul decernarii cupelor si trofeelor pentru toti campionii nostri, va culmina cu prezenta celui caruia ii datoram totul in anul competitional 2006, si anume domnul profesor universitar doctor Gabriel Predoi. Cu aceasta ocazie atat domnul director Gabriel Predoi, cat si domnul conferentiar doctor Horia Elefterescu, vor primi insemnele speciale si vor deveni membrii de onoare ai Asociatiei Columbofile a Municipiului Bucuresti. Pe langa alte surprize pe care vi le pregatim, seara columbofiliei bucurestene va continua cu un recital sustinut de Vali Craciunescu & CO, in rest, muzica, dans si voie buna.

Presedinte A.C.M.B.

SINCA CEZAR

Categories Uncategorized

15 comentarii la “Expozitia ACMB 2006”

 1. Aceasta expozitie va fi cu porumbeii care au zburat pe Moldova in 2006?
  Dar a mai fost o expozitie ACMB la Institutul Pasteur in data de 25.11.2006 cu porumbeii care au zburat pe munte.
  Se fac doua expozitii separate?
  Va fi un singur clasament pe ACMB ? Daca se fac doua clasamente cred ca va iesi ceva interesant-s-ar putea ca si alte asociatii sa doreasca clasamente pe cluburi.
  Cred aceste 2 expozitii separate nu sunt un semnal bun.
  In loc sa mariti numarul de porumbei lansati acesta se imparte la cca. 2
  Probabil ca totul porneste de la modul de calcul al corectiilor.

 2. Exista o singura asociatie columbofila in Bucuresti, ACMB, cu personalitate juridica dobindita
  in baza Legii sporturilor si a carei conducere prin presedintele Sinca Cezar , a lansat invitatia
  de a participa la asest eveniment columbofil.ACMB a zburat anul acesta pe ruta Moldova
  si nu trebuie confundata cu acea grupare anonima din Bucuresti care acum citeva zile s-a reunit pentru a expune porumbei ai unor crescatori de pe niste strazi din jurul IGP-ului si ai Institutului Pasteur.
  Organizatorii s-au straduit sa va ofere o expozitie in care puteti vedea campionii Bucurestiului
  cu punctaje obtinute in conditii de reala competitie.Va reamintim ca ACMB nu va participa la
  expozitia de la Brasov asa ca numai onorind invitatia ACMB puteti vedea adevaratii campioni ai celei mai puternice asociatii columbofile din tara.

 3. Am citit cu placere articolul si comentarile aferente,stiti ce am inteles: miroase a dezbinare(cum se poate ca Bucurestiul sa nu participe la EXPOZITIA NATIONALA de la Brasov! Astazi avem in tara
  U.F.C.R.,U.C.P.,de la anul ce vom mai avea?cate grupari vor mai aparea? Parerea mea ca simplu columbofil,ar fi mai bine daca s-ar fi unit si aceste doua asociatii nicidecum sa ne dispersam ca si porumbei atacati de soim.Se vorbeste de reala competitie,indiferent cati membri sunt tot competitie este si la un club mic cat si la un club mare. Multi din cluburile mici ar vrea sa participe la competiti cat mai mari dar asta este nu se pot muta din localitatea lor.

 4. Imi poate spune cineva daca intrarea este libera sau costa ceva? Multumesc

 5. Sa va zic cea mai tare faza…. Am vazut ca se bat cu pumnul in piept ca ei zboara corect si nu le este frica de nimeni (“ei sunt adevaratii campioni’) atunci sa imi spuna si mie de ce la anul domnul presedinte Sinca Cezar a influentat mai toate cluburile sa se desparta de UFCR…. dar sa vedeti ca nu se unesc nici cu UCP ci isi fac federatia lor…. (numai a campionilor)
  Asta am inteles ca se intentioneaza….sau am inteles gresit?

 6. Ai inteles f f gresit.In primul rind pune-ti tot numele mai apoi afla ca singura ilegalitate e facuta tot de U.F.C.R,pt ca ei sunt in aer.O asociatie cu statut juridic non profit nu poate sa plateasca o taxa unei grupari de persoane fizice asa ca ce e de inteles si de priceput o sa se priceapa.

 7. ADEVARATII CAMPIONI AI BUCURESTIULUI SUNT CEI CARE ZBOARA SI CLASEAZA LA CAT.FOND SI MARATON,CACI ACESTEA SUNT ADEVARATE CONCURSURI NU CELE DE VITEZA UNDE VIN PORUMBEII GRAMADA.FELICITARI DOMNULUI CARMAZAN IOAN PENTRU PERFORMANTA DE ANUL TRECUT LA CAT.MARATON UNTERNATIONAL,ESTE INTRADEVAR UN CAMPION

 8. da imagini cu porumbei care au participat nu exista? nici macat punctaje ceva?

 9. da domne………da…cum sa nu?!cei mai tari zburatori sunt p campie………unde porumbei vin gramada!!!!!!!!!!!!

 10. ca ti MAESTRI EMERITI AI SPORTULUI COLUMBOFIL are bucurestiul????????pe degete vi i inumar….ca ti zboara p campie????????mai niciunul……ca ti pe munte???????toti!!!!!!!

 11. adevarati porumbei zboara pe munte pe cimpie vin gramada si batalia pentru locu 1 se da pe citeva secunde cei mai buni tre sa zboare la fond peste munte aia sint porumbei cu adevarat performanti si ar trebui ca bucurestiu sa zboare impreuna toti

 12. Asa de bine a fost pe campie anul asta de au plecat pe munte aproape 50% din membri pe munte!!
  Hai sa fim seriosi pe moldova noua 80% din campioni sunt porumbei de pluton.
  Daca ii duci pe munte o sa observati ca se va roti clasamentul cel putin la dv. in cotet.
  De ce ? Pentru ca pe munte sunt zboruri serioase, grele unde se vede calitatea porumbelului nu “sprintul final”!!!
  Pe campie se inchide clasamentul in 5 minute, cei care nu aveau ceasuri electronice nu prea aveau sase la clasament sau sa faca viteza.
  Pe munte daca ai porumbei de valoare, sanatosi si bine pregatiti te poti “bate” si cu cei cu multi bani care baga cu sutele etapa de etapa.
  Astept raspunsul celor care nu sunt de acord cu mine la vioregiovany@yahoo.com

 13. ESTE O GLUMA PROASTA A UNUI COPIL EU NU AM PORUMBEI PRIPASITI SI NU AM SCRIS LA ACEST TOPIC !!!!!!!
  PENTRU CEL CARE SCRIE CU NICK-UL MEU ::: BAIETE ATATA POTI TU SA FACI ! DOAR GLUME PROASTE

Comments are closed.