Expo Oltenia 2012

Categories Stiri

11 comentarii la “Expo Oltenia 2012”

 1. O zona puternica cu multiplii campioni nationali la toate categoriile. Aceasta expozitie pregateste “oltenii” pentru “invadarea” expozitiei nationale a ucp din 15-16 decembrie! Felicitari organizatorilor si succes in continuare. Cred ca valcenii mei o sa fie in top 3! :)

 2. da valcea va lua toate locurile de 1 bravo baieti bravo.iar la derbi national DONETSK columbofilul Morarescu Marian va lua locurile 1 ; 2 ;3 numai ca fiind ”un zbor prea usor” si nesemnificativ de 1080 km . nu cred ca gorjenii il vor premia sa speram ca DA .felicitari baieti !!!

 3. ,,GOGULE” tata;
  pai cand a fost zborul de Donetzk,conducerea noastra brava nici macar nu a incercat sa organizeze ceva,ba mai mult erau obligati sa promoveze acest zbor,fiind un zbor de interes major organizat de catre UCPR si unde punctajul s-a luat in calcul pentru relizarea normei in campionat.
  Ori tu te astepti ca Dl.Morarescu(toata stima) sa fie premiat pentru acest zbor tocmai de catre…

 4. pai domnule Necula, judetul Arges face parte cumva din Oltenia?
  Pai ia gandestete ca si zona 3 la Donetz a fost formata din toate judetele din Oltenia!
  Cumva judetul Arges a invitat vreodata judetul Valcea sau oricare alt judet din Oltenia la vreo ezpozitie a judetului Arges? Daca ma gandesc bine nu ati chemat nici macar zona Muscel care e parte a judetului Arges. Din cate imi aduc aminte ati fost invitati la Rm.Valcea la expo Oltenia, desi, nu faceti parte din aceasta zona geografica. La anu propun sa facem o expozitie zonala cu toate judetele care participa la etapele de fond si mare fond impreuna. Premierea sa se faca numai la categoriile unde se joaca impreuna!

 5. De acord cu dvs !
  Insa am o intrebare , acum un an de ce am fost invitati la R.m Valcea , iar anul acesta nu ?
  Acesta este ultimul com pe care il mai postez , dar este jenant !

 6. Cand faceti premierea pe Arges o sa invitati(la premiere ma refer) vreun club judetul Valcea,Olt,Dolj,Gorj,Mehedinti? Jenant sa ceri sa participi la o premiere a unei zone delimitata istoric, geografic, regional sau cum vrem noi sai spunem si din care Argesul nu a facut parte niciodata! Ca ati participat la Rm.Valcea este si mai jenant, Argesul este o zona puternica, masurativa “fortele” intre voi, nu cred ca este normal sa te “dea cineva afara pe usa si tu sa intri pe geam”!. Avem expozitia Nationala unde ne vom intalni oricum!Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *