Iata cateva poze de la expozitia care a avut loc la Arad in perioada 16-18 decembrie 2011. In curand vom posta pe site-ul clubului mai multe poze de la expozitie, cat si clasamentele complete.

Cu toate problemele inerente oricărei perioade de început, ne bucură faptul că după trei ani putem dovedi că s-a cristalizat o echipă care are potenţialul de a dezvolta activitatea clubului. Dovadă stau datele statistice referitoare la expoziţii şi la infrastructura pe care am reuşit să o realizăm cu toate că trecem printr-o perioadă dificilă din perspectiva aspectelor socio-economice. Astfel, King Club România a organizat expoziţia internaţională anuală aferentă anului 2009 în localitatea Lipova, judeţul Arad, în perioada 22 – 24 ianuarie 2010. La această expoziţie au fost înscrişi 199 de porumbei, participând 20 de crescători din România, Ungaria şi Slovacia, arbitrarea fiind realizată de către domnul Eibel Istvan din Ungaria.

În anul 2011, în perioada 21-23 ianuarie am reuşit să organizăm a doua expoziţie internaţională aferentă anului 2010, avându-l alături de noi în calitate de arbitru pe domnul Skoromaslej Gabriel, unul dintre cei mai mari crescători de porumbei King din Europa. Aici au participat 19 crescători şi au concurat 184 de porumbei.

Cea de-a treia expoziţie internaţională, aferentă anului 2011 a fost organizată in Municipiul Arad în perioada 16 – 18 decembrie 2011, arbitrarea fiind realizată de către domnul Gulyas Jozsef din Ungaria. La această expoziţie am înregistrat un număr record de participanţi – 23 de crescători, dar mai ales de porumbei – 250 de exemplare.

De asemenea este prima expoziţie la care, pentru a veni în ajutorul şi folosul membrilor, am reuşit să aducem pe cel mai mare producător şi distribuitor de medicamente şi biopreparate de uz veterinar din România – S.C. Romvac Company S.A.

În final, mesajul conducerii pentru toţi membrii clubului şi pentru toţi crescătorii de porumbei king din ţara noastră şi chiar de peste hotare este următorul: „Numai împreună vom putea vorbi despre un viitor al frumosului proiect care se numeşte KING CLUB ROMÂNIA”.
Teodor Cilan