Expozitia Internationala King Club Romania – Arad 2011 – O reusita deplina

Iata cateva poze de la expozitia care a avut loc la Arad in perioada 16-18 decembrie 2011. In curand vom posta pe site-ul clubului mai multe poze de la expozitie, cat si clasamentele complete.

Cu toate problemele inerente oricărei perioade de început, ne bucură faptul că după trei ani putem dovedi că s-a cristalizat o echipă care are potenţialul de a dezvolta activitatea clubului. Dovadă stau datele statistice referitoare la expoziţii şi la infrastructura pe care am reuşit să o realizăm cu toate că trecem printr-o perioadă dificilă din perspectiva aspectelor socio-economice. Astfel, King Club România a organizat expoziţia internaţională anuală aferentă anului 2009 în localitatea Lipova, judeţul Arad, în perioada 22 – 24 ianuarie 2010. La această expoziţie au fost înscrişi 199 de porumbei, participând 20 de crescători din România, Ungaria şi Slovacia, arbitrarea fiind realizată de către domnul Eibel Istvan din Ungaria.

În anul 2011, în perioada 21-23 ianuarie am reuşit să organizăm a doua expoziţie internaţională aferentă anului 2010, avându-l alături de noi în calitate de arbitru pe domnul Skoromaslej Gabriel, unul dintre cei mai mari crescători de porumbei King din Europa. Aici au participat 19 crescători şi au concurat 184 de porumbei.

Cea de-a treia expoziţie internaţională, aferentă anului 2011 a fost organizată in Municipiul Arad în perioada 16 – 18 decembrie 2011, arbitrarea fiind realizată de către domnul Gulyas Jozsef din Ungaria. La această expoziţie am înregistrat un număr record de participanţi – 23 de crescători, dar mai ales de porumbei – 250 de exemplare.

De asemenea este prima expoziţie la care, pentru a veni în ajutorul şi folosul membrilor, am reuşit să aducem pe cel mai mare producător şi distribuitor de medicamente şi biopreparate de uz veterinar din România – S.C. Romvac Company S.A.

În final, mesajul conducerii pentru toţi membrii clubului şi pentru toţi crescătorii de porumbei king din ţara noastră şi chiar de peste hotare este următorul: „Numai împreună vom putea vorbi despre un viitor al frumosului proiect care se numeşte KING CLUB ROMÂNIA”.
Teodor Cilan

15 comentarii la “Expozitia Internationala King Club Romania – Arad 2011 – O reusita deplina”

 1. Felicitari expozantilor si organizatorilor pentru efortul depus, se pare ca a fost o expozitie reusita!

 2. Felicitari organizatorilor,felicitari celor ce au obtinut campioni si felicitari ,tuturor participantilor!
  Tuturor :
  Sarbatori Fericite!

 3. In spatele acestor expozitii este multa munca ( voluntara ) mai ales la inceput . Pasiunea si satisfactia fata de porumbei si rezultate trebuie sa fie la baza .
  Doresc mult succes si cat mai multe expozitii reusite !

 4. Felicitari pentru expozitie!
  Ma bucur sa vad pasari din ce in ce mai frumoase!
  Sarbatori fericite tuturor crescatorilor de kingi!

 5. Buna ziua!Clubul specializat ar trebuii sa fie telul fiecarui crescator de porumbei de agrement-ornament!Numai in cadrul lui se pot face programe clare de selectie a rasei si de promovare-dezvoltare a ei!In cadrul acestui club poti vedea valoarea pasarilor tale si,nu in ultimul rand,concurenta ar creste treptat valoarea tuturor porumbeilor rasei respective!Desi eu nu cresc kingi,felicit membrii clubului pt tot ceea ce fac pt rasa !La multi ani si sarbatori fericite tuturor!

 6. Da,a fost o reuita expozitia,s-au adunat foarte multi porumbei,pot spune ca a fost o premiera in Arad,o expozitie la care m-am implicat foarte mult,felicitari crescatorilor si in primul rand celor cu porumbei campioni,doresc din tot sufletul ca KCR sa functioneze in continuare si sa adune cati mai multi membri,fiindca toti impreuna pot ridica calitatea porumbelului KING,totodata felicit membrii din Ungaria si Slovacia care s-au prezentat la expozitie cu un numar foarte mare de porumbei,despre albitrul din Ungaria Gulyas jozsef pot spune ca a albitrat foarte bine ii doresc succes si sa albitreze si altadata,doresc la toti membrii KCR sarbatori fericite,Craciun Fericit alaturi de cei dragi,Un An Nou Fericit si traditionalul La Multi Ani!

 7. Din cele auzite de la colegii mei se pare ca a fost o expozitie f reusita cu pasari de calitate, felicitari turor participantilor sper ca la anu sa pot sa particip si eu !

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *