Expozitia judeteana de pasari de rasa ARGES

Expo-Pitesti-2013
Buna ziua. Avem placerea sa va anuntam ca, in perioada 25-27 ianuarie 2013, la Pitesti se va organiza a treia editie a expozitiei judetene de pasari de rasa (gaini si porumbei).
Cu stima,
Ion Mot-Tudor – vicepresedinte ACPAR Arges

Categories Stiri

17 comentarii la “Expozitia judeteana de pasari de rasa ARGES”

 1. Asociatia Judeteana Arges , este recunoscuta pentru seriozitate si profesionalism , an de an , expozitiile organizate de dansii fiind la superlativ !
  Organizatorii , domnii Varzescu Marius , Ionescu , Voicu Ionut , etc. , sunt oameni cu mult bun-simt , care fac cinste columbofiliei din Romania .
  Ca si anul trecut , arbitrajul va fi efectuat de super profesionisti , deviza comisiei de arbitrii , fiind ca cel mai bun (frumos) la fiecare rasa , sa castige !

 2. Pt Daniel: Locatia este Centrul Expozitional “Casa Cartii”. Ca si repere: Statia de autobuz Casa Cartii; In imediata vecinatate a prefecturii orasului Pitesti; Piata Vasile Milea/ Magazin Fortuna; Km 0 al orasului Pitesti – Centru.
  Pt Gruparea-Severin: multumim pt aprecieri, prin aceste expozitie incercam sa aratam ceea ce crestem, dar si incercam sa inbunatatim prestatia noastra ca si crescatori. Speram ca aceasta expozitie sa se ridice peste nivelul expozitiilor anterioare.

 3. expozitia va fi organizata la centrul expozitional CASA CARTII din centrul orasului.

 4. vad ca se face reclama mai mult la expozitii de gaini , au mai fost niste expozitii judetene( de porumbei) pe ici pe colo da nu s-a pomenit nimic, si imi e cam scarba sa intru pe anumite saituri care le promoveaza din cauza unor admini cam comunisti …

 5. Felicitari pentru organizarea acestei expozitii care are ca scop promovarea raselor de gaini si porumbei – SUCCESSSSS -.

 6. cu siguranta o sa fiu prezent la aceasta expozitie.

 7. Super tare… Nu s.au mai facut demult expoziti la noi in arges… Cu siguranta nu voi lipsi… Imi poate spune cineva daca este cu intrare?? Si cam cat este daca da…
  Cu respect Mihai :)

 8. …clar dl Mihai .e cu intrare ce vrei sa scada bugetul lui Pendiuc=cu minus cît costa marmura de la villa (Albota)sa nu-si rupa gîtul ala micu” cînd merge cu,, squadul”si stazile sa nu mai zic de semafoare,ca nu stii cînd e verde sau rosu,strazile sunt mai rau ca pe timpul lui Ceausescu,halal.

 9. ASOCIATIA CRESCATORILOR DE PASARI SI ANIMALE IN RASA PURA AVIROM TARA BARSEI BRASOV va invita sa vizitati EXPOZITIA JUDETEANA DE PASARI DE CURTE , PORUMBEI , IEPURI si PASARI EXOTICE 2013 , ce va avea loc in sala de ATLETISM METROM din BRASOV in perioada 22-24.02.2013.
  Vizitarea expozitiei se poate face SAMBATA intre orele 08-18 si DUMINICA intre orele 08-15 .
  Va multumim si va asteptam cu placere.

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *