Expozitia Nationala de la Craiova (porumbei de agrement)

Invitatie si conditii de participare:

Trimise de Grigore Bogdan

Categories Uncategorized

22 comentarii la “Expozitia Nationala de la Craiova (porumbei de agrement)”

 1. Foarte reusita invitatia cu grafica “retro”. Sper sa fie promovata bine in presa si pe la televiziuni aceasta expozitie.

 2. M-ar interesa sa achizitionez ceva kingi din expozitie , in care din zilele expozitiei credeti ca as putea achizitiona cateva pasari?
  Multumesc

 3. Va doresc multa bafta acolo la Craiova !
  E foarte frumoasa invitatia, dar… nici un king pe ea… cum asha Bogdane?
  :-)

 4. Felicitari pentru efort organizatorilor.Sa speram ca se vor repara greseli de anul trecut de la Brasov.Pana la expozitie mai este o luna mai este doar o saptamana pana trece termenul de primire al exponatelor,cam putin totusi.

 5. Teo merge si modena ………………………..
  Emblematic pentru Craiova este Castaniul de Craiova si alte citeva rase rominesti care se regasesc din plin pe invitatie.

 6. Porumbei din expozitie se pot achizitiona in oricare din zile insa nu se vor putea inmina cumparatorilor pina Duminica la ora 12,00 cind ia sfirsit expozitia.

 7. Stimate d-le Vlad cred ca nu e momentul si cazul sa deschidem acest subiect.
  Stiti destul de bine ca in Romania (tocmai pt. ca e Romania si unii vor cu orice pret sa fie presedinti)exista 2 federatii.
  Ca sa va raspund pe acelasi ton rautacios v-as intreba citi membri numara federatia dumenavoastra?

 8. Aoleu, si la agrement sunt mai multe federatii? Pfuu…

 9. Buna!
  Stimate domn Grigore, tonul meu nu este rautacios, din contra, am pus o simpla intrebare, citind ca ati adoptat modelul european de arbitraj, folosit in toate tarile membre a Asociatilor Europene si mi-am permis sa va intreb la care din ele sunteti membrii.Sincer m-as bucura sa reprezentati Romania, chiar si intr-o alta asociatie decit cea unde o reprezentam noi, pentru simplu fapt ca ati face un serviciu raselor romanesti,promovindu-le si de ce nu, ati putea sa dovediti si calitatea porumbeilor din rasele straine, pe care crescatorii asociatiei dv. ii cresc si nu ma indoiesc de calitatea lor.
  Ca sa va raspund intrebarii dv., care nu cred ca este rautacioasa, o sa va spun ca potrivit statutului EE, pe care suntem obligati sa-l respectam ca tara membra, va aduc la cunostinta faptul ca la o asociatie Nationala pot sa adere doar asociatiile teritoriale, care au personalitate juridica, nicidecum persoane fizice.Referitor la numarul de membrii, nu pot sa va raspund momentan, din simplul motiv ca el creste pe zi ce trece, prin inscrierea multor crescatori( care nu au o asociatie legal constituita in orasele lor) in una din asociatiile membre ale U.G.C.P.P.A.M. Si asta din simplul motiv ca tot mai multi crescatori doresc sa-si prezinte porumbeii la expozitiile europene, unde stim cu totii la ce nivel se expune.Pina acum, am facut o treaba destul de buna si spun asta deoarece cit mai multe tari ne invita sa participam la expozitiile lor nationale sau specializate.
  Sa auzim de bine si succes!

 10. Este la fel peste tot.Mai multe asociatii deci mai multi sefi ,mai multi campioni mai multe chirii de paltit pentru cei mici ca functie s.a.m.d.

 11. Pt. Dl.Bogdan Grigore, pct.12 : Am citit si eu cu atentie link-urile. Ce am aflat ? PUNCTUL 1 : Pe invitatia pentru Nationala de la Craiova scrie : ” Federatia Asociatiilor Columbofile de Agrement si Sport din Romania 200530 Craiova….” (F.A.C.A.S.R. -Craiova ). PUNCTUL 2: Pe site-ul pigeons-romania.ro (primul link) scrie: “site oficial al Federatiei Asociatiilor Columbofile de Agrement si Sport din Romania……..sediul central :Bucuresti…..”(F.A.C.A.S.R. -Bucuresti ). PUNCTUL 3: Pe link-ul cu atestat (al 2-lea link) scrie: ” Ministerul Agriculturii,Padurilor….atesta existenta si functionarea Asociatiei Cluburilor Columbofile Agrement si Sport din Romania (A.C.C.A.S.R), constituita…..” In concluzie : CINE SUNTETI? UNDE AVETI SEDIUL SOCIAL? SUNTETI IN LEGALITATE IN ROMANIA? Nu -mi spuneti ca sunt rau- intentionat ! Eu am citit numai ce mi-ati recomandat !

 12. La aceasta expozitie se vor gasi si produse pentru pentru porumbei?
  M-ar interesa produse din gama vitaminelor, probioticelor, recuperatorilor, grit, etc.
  Sunt crescator de voiajori, dar intentionez sa vizitez si aceasta expozitie, pentru ca imi plac si pasarile de agrement.

 13. CATRE, MEMBRII FEDERATIEI ( F.A.C.A.S.R.)

  Am asistat in ultimul timp la atacuri din partea colegilor nostri de la UNIUNE cu fel de fel de povesti cu scop denigrator asupra FEDERATIEI noastre si uneori cu santaj asupra colegilor nostri cu privire la :
  inelelor genealogice cu sigla EE
  intalnirea noastra la NITRA
  asupra standardizarii raselor
  asupra participarii la expozitii sub sigla EE
  .diverse
  De aceea in limita timpului liber o sa incerc pe rand lamurirea acestor aspecte.
  ASTFEL, nu vreau sa intru in polemica sau discutii contradictorii cu colegii de la UNIUNE ,deoarece mai devreme sau mai tarziu vom fi impreuna – timpul va fi acela care va decide .Cu totii suntem oameni,care indragesc aceeasi pasiune,aceasta dragoste fata de pasari ,caracterizandu-ne prin seriozitate,cinste,bun simt,corectitudine etc.
  Am citit comunicate prin catre se spunea ,, CA NOI SUNTEM SI NUMAI NOI ,cei care distribuim inele genealogice cu sigla EE punand atsfel presiune asupra membrilor nostri ,ca numai aderand la UNIUNE isi poate rezolva inele si implicit participarea lor la expozitii organizate de ENTENTE EUROPPENE.
  Oare este corecta decizia dumneavoastra ? Pe cine vreti sa va razbunati – pe columbofil sau pe porumbel ?
  Cred ca in primul rand va razbunati pe porumbel – simbol al multor semnificatii frumoase divine si nobile.
  DE ACEEA ,ADUC LA CUNOSTIINTA MEMBRILOR FEDERATIEI ( FACASR) REZOLVAREA INELELOR GENEALOGICE CU SIGLA EE pe anul 2011.Preturile vor fi asemanatoare practicate de UNIUNE sau chiar mai mici (in functie ce va stabili conducerea federatiei).
  Multumesc membrilor federatiei pentru rabdarea si intelepciunea avuta pana in prezent si sa nu uite ca si noi facem parte dintr-o tara europeana care nu vrem federalizarea tarii, NORD si SUD sau UNIUNE si FEDERATIE, avand acelasi tel -promovarea raselor Romanesti.
  Rabdarea si verticalitatea acelor mai multi membri ,va duce in continuare si la participarea noastra la expozitile organizate sub egida ENTENTE EUROPPENE.
  Asupra intalnirii noastre de la NITRA 2009 cu D-l URS si reprezentantii UNIUNII intr-un numar viitor.

  Cu dragoste ,sinceritate si gandurile cele mai bune pentru porumbei raselor Romanesti

  Membru Columbofil
  Mihai Vrapciu- Brasov

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *