Falcao – Loc 1 National Maraton Palmares, Loc 2 Nat. As Maraton Palmares, Loc 3 Nat. Maraton FCI UCP 2014, 11.000 Km clasati

falcao
Ma numesc Lutu Ionut, locuiesc in orasul Gaesti, jud. Dambovita, am 28 de ani, activez in cadrul UCP la clubul columbofl Stanca Nicolae Petresti. As dori sa va prezint super porumbelul RO-11-2419271 “Falcao”, care dupa parerea mea a reusit o performanta greu de egalat.

Povestea lui e una simpla: ca pui a zburat pana la Husi aproximativ 310 km, unde a clasat pe locul 3 din 1200 porumbei, ca yearling a clasat 4 etape din 5, dintre care 3 fonduri si un maraton, la varsta de 2 ani a clasat tot 4 etape din 5 reusind un loc 3 national As Maraton cu 2.02 puncte de penalizare, iar la varsta de 3 ani a reusit 5 clasari din 5 angajari, clasandu-se in top 3 national la 3 categorii diferite: national maraton palmares (loc 1), as maraton palmares (loc 2), maraton fci (loc 3). Un total de peste 11.000 de km clasati in 3 ani doar la fond si maraton.

16 comentarii la “Falcao – Loc 1 National Maraton Palmares, Loc 2 Nat. As Maraton Palmares, Loc 3 Nat. Maraton FCI UCP 2014, 11.000 Km clasati”

 1. Impresionant. Felicitari!
  Ca la toti porumbeii prezentati la top 10, suntem si noi curiosi cum a zburat, ce origini are, temperament, pregatire, etc. Multumesc

 2. Felicitari domnule Ionut pentru rezultatele obtinute cu FALCAO mai rar vezi asa ceva.

 3. Porumbei.ro nu te mai obosi cu intrebarile……..
  Sunt mistere!!!
  Nu o spun cu rautate dar nimeni nu a raspuns, asa ca,ce folos?
  Bafta crescatorului. Felicitari pt rezultate

 4. Extraordinar exemplar, sa ave-ti loc si anii urmatori, sa va bucurati de rezultatele lui.

 5. A zburat pe sistemul vaduviei totale , nu a gasit intotdeauna femela lui acasa, dar lucrul asta nu-l deranja pentru ca el este o porumbel care vine pentru teritoriu. Pot sa spun ca este cel mai rau porumbel care l-am avut vreodata, in sensul ca nu permitea nimanui sa se atinga de boxa si teritoriul lui.
  Pentru origini si pedigree puteti vizita site-ul meu

 6. Am uitat sa specific ca a venit la fel de bine si cand i-am aratat femela inainte de imbarcare si cand nu i-am aratat-o deloc.
  La etata de la Pokrovske din 2013 cand a fost locul 1 pe lansare nu si-a vazut femela.

 7. Felicitari domnu Ionut Lutu pentru rezultat, pentru porumbel! Succes in continuare, sa scoti si alti porumbei de top!

 8. Super porumbelul a demonstrat foarte mult facand un palmares impresionant!succes mai departe

 9. Felicitari trafike ai dreptate o pasare greu de egalat sa ai in continuare succes si cat mai multe victorii

 10. este cel mai cerebral crescator din zona noastra… FELICITARI !!!

 11. Numai de bine! câteva cuvinte despre linia porumbelului???Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *