Comasez 2 topicuri similare.
porumbita-batuta3
1. Puterea de refacere a unui porumbel. In luna ianuarie am avut de facut lucrari la interiorul crescatoriei. Toti porumbeii au stat in burdufe, pe timpul zilei, iar seara au fost eliberati inauntru. Ca sa le protejez de stres, cele 5 femele de la matca au stat intr-un burduf doar ele. In prima seara nu a fost nimic de semnalat.

A doua seara, cand le-am dat drumul inauntru ca sa manance, am fost socat sa vad ca una dintre porumbite nu mai avea ochi (pozele 1 si 2).
porumbita-batuta4
La felul cum arata nu aveam alta varianta decat sa o sacrific, dar la sfatul unui medic oftalmolog, caruia ii transmit pe aceasta cale toata recunostinta, am urmat un tratament, si dupa 4-5 zile, au inceput sa se vada ochii. In prezent femela a depus oua si arata cum se vede in poza 3, cu ambii ochi in stare foarte buna.
porumbita-batuta5
Costel

2. Salut porumbei.ro. Ieri am bagat o porumbita la imperecheat si pana seara nu a avut nimic dar de dimineata cand m-am dus la ei am vazut-o in ce hal a putut sa ajunga (cam sifonata…cam rau ). Ajutati-ma cu un sfat ce sa ii fac, cu ce medicamente sau alifie sa ii dau.
Ionut
porumbita-batuta1
porumbita-batuta2