Sambata 17.12.2011 la restaurantul Flora din Campulung, in prezenta a cca 100 de personane, membri columbofili si invitati, a avut loc Festivitatea de premiere a Clubului 3-2 Campulung pt. anul 2011. Totodata, am aniversat si cei 50 de ani de la infintarea clubului, ocazie cu care s-au acordat cateva medalii si diplome membrilor de onoare.

In cadrul festivitatii, au fost premiati, cei mai buni porumbei cat si crescatorii acestora cu diplome, cupe si medalii. Ca rezultate deosebite pt. anul 2011, as mentiona: locul 32 (zona 4) la concursul national de la BERLIN – ocupat de porumbelul crescatorului Marian Tanciu, 3 norme la categoria general pui (premiera pt. zona Muscel) porumbeii apartinand crescatorilor Marian Tanciu si Reni Davidoiu, locul 20 national la categoria general crescatori pui (premiera pt. zona Muscel), apartinand crescatoarei Reni Davidoiu.

In incheiere, urez tuturor columbofililor, sanatate, bucurii si tot ce isi doresc alaturi de cei dragi si un an nou plin de succese columbofile!

La multi ani!
Danut Pietrareanu